Hästdeckare

Den här boken gick inte att motstå i pocketshopen. 😉 Vill ni läsa en morden i Midsummer-myspysdeckare som utspelar sig i Gotländsk hästmiljö så rekommenderar jag den! Kul att jag precis varit på östra Gotland också så jag förstår precis vilka miljöer författaren hämtat inspiration från. Men nu ska jag läsa nåt annat. Jag älskade Tove Folkessons ”Kalmars jägarinnor” och jag har inte läst uppföljaren ”Sund”. Den ska jag ta tag i nu! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s