Vilar mig

Igår fyllde jag år och hade en härlig dag. Spelade med Wilma på café Masugnen och sen grillade vi hemma i trädgården och åt god tårta med fina vänner. Jag fick rosa nagellack som luktar bubbelgum och biljetter till Jill Johnson-konsert i present. 🙂

IMG_0319

Tell den vilda racerlaman fick vila igår, men idag får jag ta tag (igen) i det eviga ”mjuka upp oss”-arbetet som aldrig tar slut. I förrgår tyckte jag det var en utmärkt idé att han skulle få ha hackamore. Tack och hej, jävlar i havet vad han låg på. Snabbare än sitt eget nosludd!! Jag sparkade på framåt allt jag kunde tills han blev paff över det och började lyssna igen. Det hjälper aldrig att dra tillbaka om en häst drar, I tell ya! Det gick helt okej efter det. Men nja, jag har ju bara ett ponnyhack så det får nog vila i frid nu ett tag. Visst, jag fick ju verkligen träna mig på att rida med resten av kroppen förutom armarna, vilket jag iofs ville, men det var lite väl spännande. 😉 Byta bett kan han ju få göra ändå, jag tycker det är bra om man gör det ibland. Men jag kan ju jobba honom från marken också och hitta på grejor när han är lös, det måste ju inte vara hastighetsrekord i skogen. Även om herr häst tyckte det var en alldeles utmärkt idé.

IMG_6491

Tror du det hjälper att dra i det där luddet? Hohoho, try again!! 😉

IMG_0316

En väldigt glad om än något pigg häst har jag iallafall.

Jag är så himla trött och väldigt glad över att jag har semester så jag kan vila mig. Det enda jag har inplanerat på hela sommaren är att åka till Norrbotten (till min familj och fjällen) i 10 dagar i augusti. Och rida LA i WE i Växjö i slutet av augusti. Det är riksmästerskap då, men jag har anmält mig till den öppna klassen.

Jag orkar inte tänka på nån mer fälttävlan eller teamchasing just nu, har inte planerat in nåt alls, jag vill bara slappa! Det är ju visserligen roligt att tävla och åka iväg på grejor, men man måste ju vila också. Så det så.

IMG_0321

5 reaktioner på ”Vilar mig

  1. Beata skriver:

    Du har ju tränat som om ni skulle till Rio så det kan ju vara bra att ta det lite lugnare nu.
    Speciellt i värmen som kom behöver vi ta det lugnare.
    Ha en skön semester 😊

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s