Sol, bad och morgongalopp

Värmeböljan fortsätter. Vi har haft fina vänner på besök, grillat massor här hemma och hos vänner, varit ute med båten och paddlat kajak… och badat tusen gånger. Igår tror jag det blev hopp i sjön minst 10 gånger, haha! Älskar att ha så nära till sjön när det är såhär varmt. Tell har lite halvvila nu i värmen men jag rider ibland antingen på morgonen eller sent på kvällen. Var även där en gång med en liten 10-åring i sällskap och då red vi inte, men vi spolade Tell med vattenslangen! Åh vad han njöt. Sommarhest. 🙂

IMG_0341

Häromdagen steg jag upp tidigt (extremt ovanligt för att vara mig, om jag inte ska tävla), och red ut i skogen. Tell var pigg som bara den och vi tog ett härligt galopp-intervallpass. Det behövdes. Lycklig häst när han får springa av sig! 😀 Vid ett tillfälle när vi skrittade ner för en backe blev vi omkörda av en mountainbikecyklist, och jag vet inte vad som tog åt Tell men han bara sög mot cyklisten efter det! Ville följa med till varje pris. Hahaha! Gratis bjudning fick jag iallafall, det är annars ett håll som han kan vara lite tveksam till. Men där satt jag och galopperade några hundra meter efter en cyklist och gapskrattade åt min häst och hans spetsade öron, så kan man också göra en sommarmorgon! Hahaha! På vägen hem sen var Tell jättejättemjuk och fin, och fortfarande pigg som bara den. Så härligt när ens djur mår bra och känns så fina! ❤

IMG_6506

Vi var väldigt glada och nöjda (och varma) när vi kom hem och duschade båda två i slangen, sen åkte jag hem och badade i sjön också. Man kan aldrig få för mycket galopp – eller bad. 🙂

Hoppas ni också har härligt väder och får vila, rida och njuta! ❤

IMG_6504

 

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s