Kvällspigga

Igår govänner trodde jag på allvar att jag hade förstört min häst. Red vid 18-tiden för jag skulle hem på middag sen. Det var typ 200 grader varmt fortfarande, jag höll på att dö av värmeslag redan innan jag kommit upp på hästen. 

Tell var i vanlig ordning svinpigg, fullt ös medvetslös. Jag var så trött och matt och orkeslös, Tell sprang och låg på som den spikraka racerlama han är. Jag kämpade mig blå med skolor, övergångar osv tills jag inte orkade mer men hade ändå alldeles för mycket i handen. Var inte nöjd alls, och ångrade att jag ridit överhuvudtaget i den värmen. 


Idag väntade jag till kl 21 och DÅ var jag minsann lika pigg som min häst. 😊 Red ut en härlig runda i skogen, helt underbart. Tog en tur som Tell inte alltid uppskattar men idag gick han så fint och vände inte en enda gång. Litade verkligen på mig. Så duktig häst!! Och han kändes som en miljon, mjuk som en katt. Han var pigg, men lyssnade fint och jag kunde ha mjuka händer och styra takten med sitsen. Vilken härlig känsla. Fina mjuka bakben. Jag måste nog ändå ha gjort nånting rätt igår, fast jag då trodde att jag förstört min häst! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s