Tröst, häst och kür-snickreri

Egentligen skulle jag skriva att nu åker jag hem till Norrbotten imorgon på semester i 10 dagar, så vi hörs snart igen! Men jag kan ju uppdatera lite vad jag gjort på sistone när jag ändå håller på. 

Min fina vän A har varit här och blivit tröstad, hon har hjärtesorg stackarn. Som tur är finns ju hästar så vi fick ta en lånekamel till henne och så stack vi ut och red. Tell var skitpigg som vanligt och rätt så fjantig. Tvärvände faktiskt en gång och ville hem när han gick först, jag som som blivit van att slippa sånt nu! 😉 Han blev plötsligt mesig bara för att han inte var själv och var TVUNGEN att vara modig hest. ?? Gick bra resten iallafall.

Skärmavbild 2016-07-31 kl. 21.43.19.png

Hästar och musik är min melodi 🙂 

Idag har jag hunnit göra en första version av kür till Agneta och Tim, det blir en riktigt rockig häftig sådan! Kommer bli skitcool. Lovar att ingen annan har nån sån! Gud så roligt det är. Jag kanske skulle bli kürmakare på heltid känner jag nu. Hehe. Kan man bli rik på sånt? 😉 😀 Jag älskar ju hästar och musik! Och så är jag en datanörd som tur är. Har lätt att lära mig nya program och sånt. Det jag gör nu är visserligen inte jätteavancerat, det är en WE-kür de ska rida i medelsvår klass på riksmästerskapet i slutet av augusti först och främst, sen ska de ju få en egen intermediaire-kür också senare. Den kommer bli svårare att göra. Men säkert roligt det med hoppas jag! Ska bli kul att se dem rida till ”min” musik. Eller ja, min och min, det är musik från Led Zeppelin, Metallica och Van Halen. 😀

Nu drar jag upp till Boden, Abisko/Björkliden och sen Svensbyn/Piteå för att både hälsa på min familj och fjällvandra ett slag, ha det fint gott folk så hörs vi när jag är hemma igen!

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s