I´m back!

Jisses, känns som att jag inte har ridit på flera veckor, inte åtta dagar! Tell var pigg som en gnu och jättefjantig. Men väldigt fin att rida när han väl slutade fjanta! Han tyckte det inte var hans fel att nån lagt ut en pall med konstig slang mitt på stallplan. Livsfarligt ju! 😀 Och så glad man blir när ens häst kommer springandes och gnäggar, älskade fjäsk-djur! Även om han bara vill ha mat. 😉

Det har typ blivit höst här, vad hände med sommaren??? 12 grader och hård vind! Jacka och fodrade ariatstövlar på.. kallare här än i norr ju!! Jag har förresten haft det toppen i Norrbotten i fjällen och med familjen. Skriver mer sen, måste äta, kolla ikapp mig på OS som jag helt missat ute i landskapet utan täckning, och packa upp och tvätta… det kommer bli en miljard maskiner ungefär. Kul.

Kollar nu på lagdressyren på BBC (fuskar genom att ha en plugin till webbläsaren, Hola heter den, som gör att datorn tror man är i Storbritannien så jag kan kolla gratis, pallar inte betala viasat 450 spänn bara för att jag vill kolla på OS. Kan inte SVT köpa rättigheterna nästa mästerskap, snälla!!!). Snart blir det grillat, det ska bli SÅ gott. Jag är helt groggy efter ca ett dygn på tåg. 😉 Hörs snart igen, hoppas det är bra med er alla! 🙂

En reaktion på ”I´m back!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s