Sporthelg

Jag är helt darrig fortfarande, skrek rakt ut när Peder och All In var på banan. Jag är så sjukt imponerad, vilka ritter!! HELA jävla OS igenom. Och så blir det en silvermedalj. De var värda guld, men detta är ju ändå så galet bra. Grattis Peder och Allan!! 

IMG_0752

Nu får jag försöka ladda om för snart är det OS-final i fotboll också. Gulp. Jag blir alltid helt utmattad när jag kollar på sport i såna här sammanhang. Jag var helt vit om händerna efter OS-finalen i hoppning, hade svår hjärtklappning och var och så darrig så jag inte ens kunde hålla i en öl. Matias utbrast ”Men håller du verkligen tummarna på riktigt? Är det inte nåt man bara säger”? Ridå.

JA. Man håller tummarna på riktigt. Så hårt att de nästan går av. Men Matias är också killen som vickade som idrottslärare en gång och körde uppkast som start på en fotbollsmatch (eleverna måste ha blivit mycket förvånade men ingen vågade säga emot läraren utan de körde på snälla som de var), samt har frågat mig om hon den där ”Katarina Klüft”, plus tror att elitserien heter storligan. Bland mycket annat roligt. 😉 Han är helt omusikalisk, extremt dålig på sport och allergisk mot hästar. Hur har jag lyckats med detta?? 😉 Tur att han är världens bästa! ❤

Imorgon åker jag ner till Skåne och hänger på Hovdala International Horse Trials hela dan och hejar på SM-deltagarna i fälttävlan och teamchasing. Woho så kul det ska bli! Har sett lite bilder som folk lägger upp och det ser verkligen galet fint ut. Ska bli så roligt att se terrängen!! 😀

IMG_0742

Tell har fått sporta lite WE igår, vi har byggt upp en WE-bana hemma nu så vi kan hårdträna teknik inför tävlingen nästa helg. Tell tycker det är superlajbans, han är peppad till tusen. Det är bara det där med snygga övergångar från galopp till skritt som vi inte helt är överens om. Träna träna! Stå stilla är också en gren som har förbättringspotential. Samt att inte förekomma matte, det tycker Tell är helt onödigt, han kan ju banan nu!! 😉 Agneta ska rida min kür för första gången så jag kommer vara nervös både för min egen tävlingsstart och hennes. 🙂 Men det ska bli grymt kul!

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s