Livet på en pinne (eller en campingstol)

OJ vad härligt det var att vara på Hovdala igår! Wow vilket ställe. Vilken bana, en sån dröm det måste vara att få rida där!

I den långa enstjärniga hejade vi på vår Blekinge-tränare i fälttävlan, Philippa Magnusson och hennes fina 6-åriga Cesar. De åt terrängen, kom i mål felfria på hinder med nåt ynka tidsfel och det såg verkligen plättlätt ut. De blev inte placerade men så långt ifrån var det inte. De gjorde verkligen en jättefin tävling. Ingen kunde tro att detta var deras debut i lång enstjärnig. Så roligt att se ett ekipage som var så väl förberedda för uppgiften! Dessutom var hästen nere i normal puls igen otroligt snabbt efteråt. ”Den här har du tränat bra”, sa veterinären. Sikta på unghäst-VM nu för helskotta Philippa!!! 😀

 

Annars måste jag säga att den tvåstjärniga klassen som kom sen i allmänhet bjöd på mycket bättre ridning. En fröjd att se Niklas Lindbäck, Viktoria Carlerbäck mfl. Jag tror Viktoria tar SM-bucklan idag, vi får väl se! 🙂

Se fina bilder och läs mer i tidningen ridsport vettja!

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s