Kvar på jobbet

Igår hade vi hoppträning, det var så himla varmt! Och jag red kl 17, dvs direkt från jobbet upp på hästen…

Jag red verkligen som en kratta i början av passet, satt och backade in i hindren, Tell kändes stel och jag hade för kass galopp… och var sur för att jag red så dåligt. Sen tog jag mig samman som väl var och slutade tänka på hindren, bara red vägarna noga med bra galopp och aktiva bakben. Allt satt som en smäck. Skönt att det ordnade upp sig.

Fasen att det ska vara så svårt att rida. Det är ju ”bara att rida” men ändå inte så bara. Det mentala ska vara med också.. funkar liksom inte att komma med andan i halsen och sen plötsligt rida bra. Inte för mig iallafall. Min syster Maja var med och filmade lite, ska ladda upp det sen tänkte jag! Har inte hunnit än.

Imorse var vi ut till stallet, det var asvarmt och soligt IGEN men nu hade jag lovat att Maja skulle få rida lite lektion på Tell. För mig alltså. 🙂 Båda mina systrar har ridit mycket för länge sen, men de rider inte så mycket som jag gör nuförtiden. Maja hade så ont överallt efter detta pass så hon knappt kunde gå. Haha! Men både hon och Tell var jätteduktiga, det såg superfint ut! Jag var glad att Tell skötte sig och inte ballade ur. 🙂 De fick till och med hoppa några minisprång, Maja var så glad. ❤

IMG_0853

Imorgon bitti får Tell följa med mig till jobbet i Kalmar, eller nä, han ska bli avlämnad i en utebox på ridklubben Udden såklart. Sen åker jag ut dit och rider stilterräng efter jobbet, ska verkligen försöka att INTE ha andan i halsen då! Även om jag kommer försent så har jag bestämt mig för att inte bry mig, då får jag ju träna på terrängbanan i vilket fall. Längtar till på söndag, ska bli så kul med fälttävlan! Äntligen!! 😀 ❤

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s