Solig vecka

Igår var jag helt slut, som alltid på måndagar, men särskilt efter en fälttävlanshelg. 😉

Jag gick en långpromenad med Tell igår kväll, mest så både han och jag skulle få ta det lugnt och mjuka upp oss. Tyvärr hann det bli mörkt och häromdagen såg jag två enorma älgar i skymningen (!!), insåg att älgjakten tyvärr börjar snart. Jag hatar älgjakten. Och så började jag tänka på den där filmen som cirkulerar på internet där en tjej och hennes häst blir jagade av en arg älg. Huga. Jag blev verkligen livrädd att Tell skulle bli rädd och springa hem och lämna mig åt mitt öde. Jag sjöng jättehögt i nån slags tro att älgarna skulle höra oss och akta sig. Och för att det är mindre risk att Tell sliter sig och springer hem om jag iallafall LÅTER lugn. Vilken lantis jag är, jag är aldrig rädd för mördare eller våldtäktsmän eller nåt sånt, jag är inte särskilt mörkrädd, men jag är rädd för älgar!

IMG_0889

Blev inga vidare bilder, men man ser hornen på den ena litegrann iallafall

Tell är så himla blank och fin i pälsen, ser nästan ut som att nån har badat honom medan jag var på jobbet??! Haha. Och jättefin i benen. Han verkade inte sliten alls, det var nog mest jag som var det.

Det ska bli jättefint och soligt hela veckan så jag ser fram emot härliga uteritter och lugna lösgörande joggingpass. Vill gärna rida nån mer fälttävlan snart, mina WE-planer har för tillfället helt lagts ner bara för att det är så SJUKT roligt och utvecklande med fälttävlan. Finns inget bättre. Och WE kan man ju hålla på med hela vintern dessutom. 🙂

Men – antagligen kommer jag inte kunna rida nån mer fälttävlan förutom på Udden igen i oktober, jag har mycket annat på helgerna jag ska på, som bröllop och så. Och det är inget kul att åka hem tidigt mitt när festen börjat för att man ska tävla nästa dag i typ skåne och stiga upp kl fyra. SÅ tävlingsgalen är jag inte. Däremot hoppas jag att detta är hösten när Tell och jag kommer iväg på jaktritt för första gången, men det är nog först i november tror jag. Ska kolla upp detta.

IMG_0891

Tidig morgon i min vackra by. Älvorna dansar på vattnet och solen är på väg att börja värma…

I helgen har jag iallafall ingen tävling inplanerad som tur är, jag måste vila. Och det gör man ju gärna i trädgården i 24 grader och strålande sol som det ser ut att bli hela veckan! 😀

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s