Fälttävlan från soffan

Idag har jag tagit igen mig efter gårdagens (lite för) roliga kräftskiva. Det var perfekt att Breeders med kringklasser sändes live på equisport TV! 

img_0915

Grattis Linda och Aramis, segrare i 5-års-breeders! En riktig klassrunda. Man bara gapade. Hatten av!

img_0914

Stört fina hästar. Och visade av extremt duktiga ryttare. Himla kul att kolla på alltså, nu vill jag 1. bli lika bra på att rida, 2. Köpa alla de här unghästarna. 😉 3. Rida fälttävlan på Revingefältet igen, det var alldeles för länge sen!! Jätterolig och fin bana. Där tog vi vår första placering i fälttävlan, så jag gillar det stället! 🙂

Åkte ut till stallet på eftermiddagen i värmen. 26 grader har vi haft här hela helgen (!) Jag har inte hunnit rida på två dagar så jag var förberedd på en vild och glad och stel kamel, men de högre makterna måste ha hört min stilla bön – han var superfin! Så glad och positiv, både när jag red en sväng i skogen samt på banan. (Jag hade egentligen tänkt rida en längre tur i skogen men efter ett anfall av älgloppor red jag hem istället, förbaskade odjur!!)

Jag hittade på ett dressyrprogram på banan att träna på, jag är så himla kass på att rida program nämligen. Men för att det inte skulle bli alldeles för trist så bestämde Tell och jag att det var hinder med lite här och där. Fatta galopp vid C, stor volt och över en liten oxer, övergång till trav, snett igenom i mellantrav, ny galoppfattning, hoppa tre studs, mellangalopp, volt i arbetsgalopp, övergång till skritt. Osv. Så höll vi på. En sån tävlingsgren borde det finnas, det hade vi varit bra på! 😉 Vad skulle den heta, dressyrhoppning? Hoppdressyr? Programhoppning?

 

3 reaktioner på ”Fälttävlan från soffan

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s