Kan nån klona mig??

Jag är på tåget på väg hem från Malmö, har varit där och jobbat i två dagar. Steg upp tidigt igår imorse och red innan jag åkte, och nu var planen att rida ikväll. Bara det att jag är HELT.SLUT. 🙈

En bra grej med större städer än Växjö: Pressbyrån är nåt mer än en dyr kiosk. De är faktiskt en pressbyrå. Bra hästtidningar till tåget – tadaa!

Om det gick att klona mig så hade jag bett min klon att klippa min tjockpälsade häst och sen rida. Så Tell och jag är lagom förberedda för dressyrträning för Alette imorgon. Nu kommer vi antagligen få skämmas OCH svettas ihjäl båda två istället. 😜

Nova är förresten såld! Lyllos de nya ägarna, lycka till med den fina lilla gullestumpan!! (Det var ju unghästen Nova som jag hade motions- och pussansvar för under förrförra våren när hennes matte Anna låg på sjukhuset och aktade sig för att få ut sina tvillingar för tidigt). Fina fina lilla Novalisan! ❤️

Klipp från när Nova och jag var på hoppträning:

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s