Friday friyay

Det blev en bra kväll trots att vi inte åkte på terrängträning. Tell mår fint och går inte det minsta snett! Han verkade hur pigg och glad som helst. Hurra! Vi tog en skön skrittrunda i skogen och klev över några stockar här och där som ”cavaletti”.

Dock tänker jag inte ropa hej än, vi tar det lugnt och motionerar på i lagom takt så hoppas jag vi kommer iväg på terrängträningen nästa helg istället. Tror jag i vilket fall ska boka in en hälsokontroll nere på Löberöd efter sista fälttävlan för i år. Förhoppningsvis kommer vi iväg till Udden, och förhoppningsvis mår han bra även efter det. Men det känns nog bra att låta Staffan kolla upp honom ändå. Så det har jag som plan just nu.

IMG_0875

Udden i september, å vad jag längtar tillbaka dit! 

Jag höll på att snubbla över ”gårdsräven” ikväll, han dök upp bakom knuten när jag skulle gå ut och lägga ut lite hösilage till grabbarna. Hjärtattack igen. Den där räven alltså.. han är inte ett dugg rädd men ändå har han lyckats gäcka tre jägare under flera månaders tid. Man möter honom ofta på väg ut i skogen, och dessutom brukar han snoka omkring på ridbanan särskilt när vi är där. Det är inte riktigt bra att han är så tam, han kommer ha svårt att klara sig när vintern kommer. Han beter sig inte riktigt som rävar ska. De är ju vilda djur, men inte denna. Stackarn. Vi kan ju inte börja mata honom vid stallet direkt. Får se hur det går. Känns lite som ett zoo det här… 😉

I helgen ska jag ta det lugnt, förutom att åka ner till mina vänner i Blekinge och sjunga på söndag. Det ska bli fint. Men inga hästäventyr eller så. Ha en skön helg govänner och ta hand om er! 🙂 Jag sitter här i soffan och lyssnar på bob hunds nya skiva på vinyl och dricker öl, ska bli bjuden på räkor och lax snart. Jag har det bra jag! ❤

Här får ni se en underbar runda från 2007. Karen O’Connor och Teddy får en av världens svåraste fyrstjärniga terränger att se ut som en pay and cross i 90-klass. Titta och njut. 

 

 

2 reaktioner på ”Friday friyay

  1. idooooos skriver:

    Skönt att han verkar OK igen! Han hade kanske lite träningsvärk eller nån liten sträckning eller så. Även om det låter skumt att han går böjd sådär. Bra att du har många bra människor runt dig!
    Vet som sagt exakt hur det känns!
    Jag ska nog boka in en vetcheck under nov/december jag med! Fy fan vad nojjig man blir.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s