Terränghjälmseländet: Al fin!!

Al fin, finally, finalemente, ÄNTLIGEN har jag hittat en terränghjälm som passar!! Det var min snälla Blekinge-tränare i fälttävlan som tog hem en från en av leverantörerna hon jobbar med, till riktigt bra pris dessutom, och den PASSADE. Kors i taket. Jag är SÅ glad för det!

Inte för att jag har TÄNKT åka av i terrängen men det känns ändå toppenbra att rida med en av världens säkraste (och skönaste) terränghjälmar. Yihaa! I terrängen ska man ha en rejäl kruka tycker jag, men den måste sitta bra och vid det här laget har jag nog provat mig igenom snart alla tillverkares terräng-sortiment och inget har passat förrän nu. En Gatehouse RXC1 blev det. Jihoo! Visst, man ser ju ut lite som en svamp och sambon tyckte den ser ut som en moppehjälm. Ja de är ju annorlunda än de sportiga lättviktshjälmarna t ex, men jag tror den kommer bli jättesnygg med nåt fint överdrag. Som jag iofs inte har än, mina gamla från ponnytiden har jag inte kvar. Och de hade nog inte gått att använda ändå. 😉 Men framför allt är den ju säker. Det är därför jag har köpt den.

Tell har fått vila idag, jag hann inte rida. Har varit i Blekinge hela dan och jobbat och sen sjungit, kom hem nu. Helt vindögd av att ha kört bil runt 40 mil idag. Så nu får det bli viloläge. Imorgon är det på´att igen, då är det hoppträning för Jens. Sen måste jag snabbt bli bra på dressyr och lära mig lättklass-dessyrprogrammet inför söndag! Pepp!!

Han var förresten jättefin igår, jobbade sent då också så jag kom inte upp på hästen förrän vid 21… orkade knappt rida men jag är glad att jag ändå kravlade mig upp på min nyskodda häst och tog en liten tur på banan. Duktig duktig hest! Tycker jag lyckades få till en bra blandning mellan Anna och Charlotte Dujardin-ridning. 😉 Hehe.

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s