Redan torsdag!

Oj oj, jag hinner inte med! Jag som brukar blogga rätt ofta om jag får säga det själv. Men nu ligger jag lite efter känner jag! 😉

Igår var det onsdag, då hade vi hoppträning för Jens. Det gick rätt bra förutom att jag tydligen bromsade i svängarna mot min vilja. Sen kom jag ur det och tänkte att jag gasade av bara helskotta i svängarna, då tyckte Jens att jag bara galopperade normalt. Men men, det tar ju ett tag att ställa om sig till inomhus tycker jag. Tell var jätteduktig iallafall. Snälla fina hoppehäst! ❤ Jag ska bara tänka på att galoppera på rejält och verkligen ha igång honom och ”motorn på” på söndag efter dressyren så kommer hoppningen inte vara några problem. Det är ju utomhus vilket känns skönt. Och jag ska verkligen visualisera banan innan.

Idag torsdag har jag varit på en föreläsning som klubben ordnade med Johanna Lassnack som driver ryttarinspiration. (Ni följer väl ryttarinspiration på FB och instagram?)Hon var duktig och inspirerande och det var kul att träffa så många klubbkamrater avsuttet! Knappt man känner igen folk utan ridhjälm och i vanliga kläder. 😉

Skärmavbild 2016-10-13 kl. 21.49.56.png

Tell gör alla de här tre. 🙂 Bild från ryttarinspiration på instagram

Sen när jag väl kom till stallet var klockan nästan 21 och jag orkade bara inte rida. Så kan det vara. Imorgon är det nya tag! Det är bara det att vi har after work med jobbet och jag MÅSTE bara rida. Så jag får väl komma försent som vanligt. Försöker kolla om Anna har möjlighet att hjälpa mig med dressyrprogrammet på lördag. Hoppas det. Annars får vi ta oss samman och träna själva Tellesprätt och jag. Som tur är verkar han jättefräsch idag och går inte alls snett, så gårdagens hoppträning var nog på lagom nivå för honom. Det var några studs med men inte alls så många och så högt som sist, då när han gick lite som att han kände av sitt ena bakknä dagen efter.

Jag har varit lite deppad för att alla mina tre medhjälpare tyvärr har fått förhinder inför söndag, så nu ser det ut som att jag åker själv. Har lagt ut några krokar till och hoppas att nån kan, men har inte folk förhinder så är de gravida och mår skitdåligt! Vad ÄR detta??!! 😉 Haha.. nåväl, alltså det känns ändå okej. Jag vet att jag kommer träffa jättemånga goa människor där och det är faktiskt inte hela världen om jag åker dit själv. Jag har VÄRLDENS bästa häst som är trygg med mig och det är verkligen inga problem att vara själv. Nästan lite mysigt ibland också, nu är det du och jag, Telleman! Älskade älskade häst. ❤ Jag är ovanligt lite nervös faktiskt, tycker mest att det ska bli sjukt kul att rida 100-klass! Det kan man inte tro va? Jag är lite förvånad själv över att jag är så lugn.

Men det är väl lite som Johanna Lassnack var inne på i sin föreläsning, att det gäller att se sin prestation utifrån sin egen nivå och inte jämföra med andra. Att hitta glädjen och drivkraften i det man gör, och att vara tacksam! Och är det något som jag är så är det tacksam. Över min fina fina häst, att han är frisk och mår bra, att jag mår bra, att jag har möjlighet att göra något så roligt på min fritid som att rida fälttävlan, ha så himla roligt och utvecklas tillsammans med min häst!

Skärmavbild 2016-07-19 kl. 18.11.5413581934_1038767312839734_4058474670996461565_oIMG_9768Skärmavbild 2016-06-01 kl. 23.53.16IMG_9463

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s