Dagen efter

Mmm… måndag efter en fälttävlanshelg. Jag känner mig sjukt trött och har träningsvärk i hela kroppen, men är samtidigt så glad och känner mig som en blandning av överkörd och oövervinnerlig. Hehe. Märklig känsla! 😉

Ikväll ska jag ta på mig och Tell massor av reflexer så ska jag ut och gå en promenad med honom på asfalt och grus i ca en timme, det kommer bli skönt. Det är ändå halvt livsfarligt i skogen nu med alla jägare och uppstissade älgar. Plus att man inte ser nånting i mörkret ändå. Och jag tror det är bra med en skrittrunda på hårt underlag, även om han inte gått trestjärnigt direkt.

Här är hoppfilmen från igår, det som gick absolut sämst. Synd att ingen filmade dressyren eller terrängen. (Det som gick bra alltså). 🙂 Men så är det, ödets lott att man ska få film på det man behöver bli bättre på, haha!

 

 

Försöker få fatt i en fotograf som möjligen fångade oss på bild i terrängen men jag tror mest han fotade folk han känner dessvärre. Alltså inte mig. Men såhär såg det ut i terrängen i vår klass iallafall, här är det Linda, Ulrica och Marina som far fram, de red ju i samma klass som jag. 🙂

ska%cc%88rmavbild-2016-10-17-kl-15-32-54ska%cc%88rmavbild-2016-10-17-kl-15-32-19ska%cc%88rmavbild-2016-10-17-kl-15-31-41

Överlag är det ju himla coolt att få se så mycket bra ridning. Det är SÅ inspirerande! Det var verkligen en härlig tävling igår med hela ”fälttävlansfamiljen” från nybörjare till proffs, och alla är lika fina mot varandra! En del ryttare som man inte ser så ofta från Stockholmstrakten som kommit ner för att avsluta säsongen hos oss i Småland, bland annat skitduktiga Anna Fors och Saga Suovanen (som också rider jättefint). Sagas mamma skriver ju för Ridsport ibland och så driver hon bloggen ponnymamman som ni kanske känner till. Jag känner inte dem men de verkar verkligen vara supertrevliga! 🙂

Vår veterinär Staffan Lidbeck var också där med sin fru Lisa, som jag aldrig tror jag sett rida förut! (Fast jag vet ju att hon kan rida). Men de red minsann båda två. Så kul! Roligt att två så upptagna människor bara ”Vi fixar barn- och hästvakt och åker till Småland och rider fälttävlan i helgen bara du och jag älskling”. (Gissar jag). Fälttävlansmänniskor är ju bara bäst!! 😀 Staffan blev så glad över tackkortet jag skickade sa han. (Jag hade skickat ett fint foto på Tell i sitt esse, terrängen, och skrev några värmande rader om hur glad jag är att de är så duktiga och engagerade på Löberöds hästklinik).

En till tidigare förbundskapten i fälttävlan hade jag också som medtävlande i klassen, Lars Christensson. Det är verkligen en fröjd att se honom rida terräng. Och så Linda Algotsson, fantastiska Linda. Jag är SÅ nöjd över att komma sexa i mitt första DM i fälttävlan (och sjua av 21 starter totalt i 100-klassen), för vi har många duktiga smålandsryttare! Linda, Agneta, Annelie, Marina, Ulrika… så grymma brudar allihopa!! Som piskade skiten ur alla andra. Way to go!!! 😀

Skärmavbild 2016-10-17 kl. 15.52.47.png

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s