I behov av reparation

Idag har jag varit i Vimmerby och jobbat. Det var trevligt men det är säkert 15 mil dit. Småland är stort… 

Jag har nog lite fälttävlansbaksmälla fortfarande. Var så sjukt trött när jag kom hem från jobbet (och efter att ha kört 15 mil till hem) så jag somnade på soffan. Steg upp och tog mig till stallet vid 19.30. Blev först orolig för Tell för han var helt tjurig och ville inte gå ut ur sin box och inte bli borstad. Han som alltid är så go och snäll! Men han är smart, det var skitväder ute. 

Väl ute så blev han så pigg och glad så jag knappt kom upp på honom ens en gång. 😳😂 Men då slutade jag vara orolig iallafall, haha! Red ett lösgörande rätt så lugnt pass på banan. Imorgon är det Alette-träning så det var ju skönt att skaka loss lite inför det. Tell kändes väldigt pigg och fräsch. 

Vi var helt dränkta sen för regnet bara vräkte ner. Hade min långa regnrock men blev blöt ändå. Tell såg ut som en blöt bäver eller nåt. Han fick äta hö och torka med ulltäcket. Då var han nöjd.

Själv åkte jag hem och lade mig i badet. Det var skönt för min arma kropp. Efter för lite sömn och mycket utomhusvistelse i kall vind i helgen har jag fått nån slags torra kliande utslag vid ögonen, och dessutom gick jag in i en hylla igår kväll så jag har en stor bula i huvudet som gör skitont. Och så lite skavsår och allmän träningsvärk överallt på det. Känner mig för risig alltså… 🙈

Tur att denna mirakelkräm finns. Bästa köpet ever på Apoteket. Man kan ha den till allt. Säkert till hästen också. 😜 


Jag har hittat två fotografer som stod på terrängbanan i söndags men ingen av dem har fotat mig och Tell! 😞 Jag som så gärna ville ha nåt minne från vår första 100-klass-terräng. Nåväl, jag är iallafall jätteglad för att jag av en slump hittade denna fina bild, tack fotocarro! Detta är från vår förra start på Udden i september. 😊❤️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s