En massa tåg – och en dressyrutmaning!

Igår åkte jag upp till Uppsala och jobbade, har varit där idag med men nu är jag äntligen hemma. Mycket tåg blir det! 

Eller ja, det beror ju på hur man ser det. Tänker på min vän Ida som jobbar på tåg! Dock inte X2000, och det är ju det som är mitt värsta tåg. Blir så jävulskt yr och åksjuk. Som min farmor. Men de andra gamla hederliga tågen går bra.

Skönt att vara hemma i vilket fall, satt och skulle fixa med lite pengar in på tdb inför årets sista tävlingar. Då märker jag att det tydligen blivit plats nu i MsvC i Kalmar i november! Så nu är jag struken från LB och istället anmäld i MsvC. Vad har jag gjort???!!! 😉

Nåväl, såhär tänker jag. JA, det hade varit skönt att rida ett lätt program och som jag gillar. (Jag hatar LA:3 som jag också ska rida där). MEN – nu har jag ju chansen att för första gången i mitt liv rida MsvC och se det som träning. Nån gång ska väl vara den första. Jag skiter i hur det går, jag är ändå så stört nöjd över vår tävlingssäsong ändå! 😀 Vi har tagit placeringar i nästan varje tävling vi har startat i år, och det har varit både i hoppning, WE och fälttävlan. Dessutom har vi debuterat både 100-klass i fälttävlan OCH i LA i WE, så det har ju inneburit högre svårighetsgrad på båda de två grenarna. (Dressyr har vi bara tävlat en gång i år iofs och det var i mars, gick pissdåligt. Men det glömmer vi. 😉 )

Så ja, jag skiter i att det kanske kommer gå åt skogen. Då har jag iallafall ridit medelsvår klass i nåt! Har jag ju aldrig gjort förut. 🙂 Man måste ju prova. Tänk om det går bra!! 🙂

13581934_1038767312839734_4058474670996461565_oSkärmavbild 2016-07-04 kl. 12.02.16Skärmavbild 2014-05-11 kl. 12.27.36Skärmavbild 2014-05-11 kl. 12.19.06

Skärmavbild 2014-05-11 kl. 12.15.22

Det har ju faktiskt HÄNT att det har gått bra i dressyr också! Ibland. 😉 

Saknar den här göken. Och lite sur är jag för att jag missade hoppträningen ikväll då jag kom hem så sent från Uppsala. Men men, så är det ibland. Imorgon får jag träffa min goa häst igen!

4 reaktioner på ”En massa tåg – och en dressyrutmaning!

    • Ida Qvarnström skriver:

      Tack, vad gullig du är! 🙂 Jag har verkligen en HELT fantastisk häst som är peppad på det mesta, och det är väl jag med även om detta bara är lätta klasser på hobbynivå. 🙂 Vi tränar och tävlar ju för att ha kul och utvecklas! (Och jag försöker lära mig rida ordentligt på kuppen). Men det är ju ännu roligare såklart när det går bra! 🙂

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s