Regn på längden bredden och tvären..

Huvva vilket skitväder vi har fått nu, det regnar snöar och blåser åt alla håll samtidigt känns det som. 

Igår tvingade jag med mig Tell ut och Mia red på Tibelle. Vi hade klätt på oss full mundering och hade även ridtäcken på hästarna. (Det är inte ofta vi har det)! Ändå kände vi oss lite som djurplågare och vi har väl aldrig sett så tacksamma hästar som när vi kom hem igen! 😂 

November är ju inte den roligaste månaden att ha häst, så är det ju bara. Får se om jag ger mig på att rida idag eller om jag skiter i det. 

Jag är ganska trött, har stått i lanthandeln hela helgen och vi har även haft Matias familj och vänner på besök här. Så mysigt. Men nu är det  lugnt och skönt! 😊 Får se om vi orkar ta oss till bastun ikväll, hoppas det. Annars är ju soffan och en filt ganska bra det också! 

Förresten passade ridstövlarna, hurra! Det enda är att jag hade glömt hur svårt det är att ta av sig stövlar utan dragkedja. Ville gärna ha det igen för jag är så less på dragkedjor som pajar. Men det är ju praktiskt ändå… jag får fundera på om jag ska sätta i dragkedjor eller inte. 

2 reaktioner på ”Regn på längden bredden och tvären..

  1. idooooos skriver:

    Vad skönt att stövlarna passade!! Vilket flyt du har med ridstövlar 😀
    Ja här har det varit busväder förra veckan också. Men nu har snön lagt sig. Pantis har inga snösulor (skos om på onsdag) så hon har också haft en lugn vecka. Men nu ska jag åka till stallet & lasta Pantis till ridhuset 🙂

    • Ida Qvarnström skriver:

      Jag måste betala ridhuskort i panik. Hoppas det töar här sen så vi inte får ”riktig vinter” än på ett tag, Tell ska inte skos än på några veckor och har inga snösulor! Just nu är det sol, vitt och vackert och -5, men det tror jag inte håller i sig. Rid fint! 😀

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s