Vinterångest

Så himla kul är det inte med vinter…

Idag har jag i panik betalat in ridhuskort så jag ska kunna träna åtminstone lite inför tävlingen i helgen. Stenhårt knaggel ute, minusgrader hela veckan. Hejdå uteritter och paddock! Jag hann inte med, hur kan det ha blivit vinter så fort??

Sen råkade jag dessutom läsa MsvC:1-programmet. Som jag alltså ska rida offentligt på söndag. ÖKAD galopp?? Det kommer Tell älska… 😉 Och samlad galopp not so much.. ähum. Jisses. Jag vet inte vad jag har gett mig in på. Vi kommer skämma ut oss och aldrig mer kunna visa oss i Kalmar län. Det är iallafall i grannlänet… heh… 😛

Imorgon kväll ska jag som tur är ha dejt i ridhuset med tränar-Anna som ska rida samtidigt. Hoppas hon kan peppa och hjälpa oss lite. Dock har jag fått en bad feeling om Tells vaccination, hoppas det inte var denna veckan den var tvungen att göras! Jag hatar att hålla reda på sånt! Och så måste jag klippa honom. Gång nummer tre. (Han kommer ändå se ut som en knoppad nallebjörn som fastnat i gräsklipparen, hur jag än gör). Byta till vinterdäck på bilen och släpet är SÅ TRÅKIGT, men det måste ju göras. Utomhus. (Min sambo har iallafall bytt på EN bil idag så jag kom till stallet. Tack. Men jag måste ta tag i de andra två fordonen…) Sa jag att jag har fått vinterångest???!! Kan jag inte bara få ligga i soffan istället och dricka vin och äta chips?

fergus615wm

Ibland undrar jag om vi kanske borde gå direkt på kür? Tänker att folk kanske inte märker lika mycket då hur mycket ens peppade häst hittar på fuffens under programmet? 😉

5 reaktioner på ”Vinterångest

  1. Beata skriver:

    Jag har också löst manegekort. Det bara smällde till och blev kallt. Hann inte alls med att harva paddocken utan den blev stenhård direkt 😱

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s