Sommaren – och fälttävlan – kom tillbaka!

Jag hittade dessa bilder av en slump. Blev så glad! 🙂 Vet inte om de är sådär jättebra, men vet själv hur svårt det är att fota hästar (och ryttare)! Älskar Tells öron på den första bilden. Sötaste lurvponnyn! ❤ Funderar på att köpa nån iallafall bara för att det ju trots allt är bildbevis från vår första 100-klass i fälttävlan! Historiskt. 🙂 Första bilden är nerhoppet i vattnet (även om själva vattenhindret börjar strax utanför bild), så glad att han hoppade så fint fast det inte var nåt vatten alls när vi var där och tränade. Det var plötsligt väldigt mycket vatten sen på tävlingen. När man kommer mot den här stocken ser man bara ett stort djupt vatten bakom, det är först när man hoppar över som man ser att man faktiskt hinner landa innan man ska plumsa ner i vattnet. Förmodligen därför jag ser så koncentrerad ut, ville INTE få bada i oktober! 😉

Dessutom måste man få med sig hästen tvärt till höger direkt ner i vattnet, annars kommer man fel på hindret ut ur vattnet. Det fick vi till fint minns jag. Åh vad jag längtar till våren!! 😀

Kolla på fler bilder här från årets sista fälttävlan på Udden, sjukt kul med allas fighting face! hahaha!

DSC_0031.jpg

128.jpeg

Tell, min älskade racerlama!!

Dessutom visade det sig att jag råkade bli fångad litegrann på film iallafall från 100-klassen. Det är lite vår grej med extremt korta klipp från terrängrundorna i år. 😉 Så glad att nåt kom med iallafall! Hurra hurra! Här ser ni precis när jag kommit ner från ett nerhopp ut från det första fältet in på det andra stora ”sjöfältet” och dessutom MÖTER Paula precis då på vägen hemåt i full fart med sin häst (vi var i början på vår runda och de i slutet på sin)! Minns att Tell kollade till lite på dem, uppmärksam som han är, och ba ”Va? Vad gör DE här? Varför springer de åt DET hållet??”, men när jag sa ”fortsätt framåt!” var det inga problem alls. Förr i världen hade jag väl legat i gräset och han hade hakat på dem hemåt… hahaha! Så SJUKT glad över att han går som ett skott nu. Vi är så väldigt mycket mer samspelta nu än när vi började rida fälttävlan, och tur är väl det! ❤

 

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s