Något mindre seg söndag

Idag kom jag upp lite före kl 14. Yeiy! 😀

Jag hade storslagna planer på allt jag skulle hinna med idag. Inklusive städa, packa och klippa mig själv eftersom jag ser ut som nån från the Beatles i håret. Det jag trots allt gjorde var:

  • Röjde upp lite i trädgården. (Men utemöblerna från i somras är fortfarande kvar, samt kajakerna och båten nere vid sjön. Man får inte förta sig).
  • Låg i soffan och kollade på vinterstudion och drack glögg i nåt slags tamt försök att bota förkylningen.
  • Åkte till stallet, fick till ett helt ok pass. Särskilt i galoppen var han jättefin. Pussade Tell på nosen, åkte hem.
  • Värmde en fryst spenatpizza i ugnen till middag.

Telleman får klara sig själv nu (och i Agneta och Henriks vård såklart) för imorgon bitti drar jag till Luleeeee till på torsdag!! Ska bli så kul. Förutom att jag ska upp på scen inför en massa viktiga människor och säga nåt bra på Filmkonventet, det vill jag mest ha överstökat. Hoppas kulturministern är trevlig.

I Lule ska jag också hälsa på Sara, hurra!! Ser fram emot det jättemycket. Okej familjen ska det väl också bli kul att träffa. Sara och jag skulle bestämma nåt att göra imorgon eftermiddag. Normala människor hade kanske bokat in en fika på stan eller shopping kanske? Vad vet jag. Sara frågade om vi skulle dra till Boden och kolla in Christinas nya stall som håller på att byggas. JA MEN LÄTT!! Haha! Mvh hästtjejerna. 😉

Förresten har min grymma kompis Lisa skaffat blogg! Den måste ni följa. Den är rätt unik, tycker det borde kommit fler bloggar om ridning och psykisk ohälsa för länge sen. Så dels är ämnet väldigt viktigt och intressant, och sen är ju Lisa också bara VÄRLDENS bästa på alla sätt. Seså, in och följ nu bara! www.bokstavsryttaren.se är adressen!

Skärmavbild 2016-07-11 kl. 17.28.38

IMG_0284

Lisa, jag, Sportkossan och Racerlaman i somras!

6 reaktioner på ”Något mindre seg söndag

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s