Jag är tillbaka!

Sitter på jobbet och lider av svår Norrbottens-baksmälla, jag har haft en finfin vecka! Men åh vad jag längtar ut till stallet nu, saknar min häst så det gör ont!

Tänk att det kan kännas så länge att vara borta i fyra dagar. 😉 Nåväl, jag har haft det toppen. Jag har hälsat på Sara i Luleå, så mysigt!! Det första vi gjorde var att dra till Boden och klappa Kristinas häst. Jättejättefin! ❤

img_1790

Okej lite taskig bild på stackars Kristina och Sara, men Nell är så fin så! Hon verkade trivas utmärkt med att vara Bodensare! 🙂

Sen for vi ut till Kristinas stallbygge och spanade in det i x antal minusgrader och snö. Det blir SÅ superfint. Jag blir alltid lite avundsjuk på folk som bygger stall, även fast jag inte skulle vilja ha det själv så är det ju lite av en dröm ändå för alla hästmänniskor på nåt sätt!

Träffade också på en trevlig kvinna i Nells stall som jag kände igen, det visade sig att jag gjorde det också från Bodens Ridklubb-tiden (typ 20 år sen). När hon sa vilken häst hon hade haft DÅ så visste jag precis! Hahahaha, så roligt! 😀

Jag jobbade järnet, och när det var klart hann jag med att hälsa på min familj lite också. Brorsan har en jättesöt katt och numera även en supersöt hund. Så tillsammans med Saras fina jyckar, Kristinas häst och så dessa djur så lyckades jag alltså i vanlig ordning få till en riktig djurresa! ❤ Trots att jag egentligen åkte upp för att jobba. Hehe. 😉

img_1800

img_1885img_1878img_1848

img_1862

Djur och natur!

Tack för denna gång fina Norrbotten och alla mysiga människor, vänner, djur och familj! Jag kommer snart tillbaka! ❤

En reaktion på ”Jag är tillbaka!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s