Ingrid

Hoppas ni kan se detta klipp, klicka här annars! Ingrid Klimke är en av mina största rididoler. Verkligen en reitmeister. Hon rider alltid framåt, i balans själv, använder och hjälper hästens balans, och det ser bara så lätt ut. Inga indragna nosar eller ihoppackade hästar som inte går ärligt över ryggen. En otroligt ridskicklig mästare. Här har hon en lite spänd hingst som hon visar upp, men OJ så bra hon gör det, utan att själv lägga i backen. Finns det nåt mirakelknep som hon kan lära mig så jag blir bättre på dressyrbanan med Tell? 🙂 Förmodligen är knepet att träna i hundra tusen miljarder timmar.

TÄNK om man kunde rida ens en hundradel så bra som hon gör. Och så gör hon ju som jag brukar göra när jag rider dressyr, jag hoppar också lite på slutet i dressyrsadel. Hehe. 😉

3 reaktioner på ”Ingrid

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s