Åker norrut

Hej på er! Jag är fortfarande dunderförkyld, är SÅ less på det här eländet nu. Men Tell mår bra iallafall och är inte halt alls, och då spelar det ju mindre roll hur jag själv mår. 

Tell och Tom går ute i varsin sjukhage på dagarna och har det toppen, och så myser vi och tränar tricks med morötter på kvällarna. (Om han inte kan gå ut pga extrem blåst t ex så går vi promenad istället). Idag skulle kirurgen i Helsingborg ringa mig men jag har inte hört nåt än. Får väl ringa igen själv, vill gärna fråga lite om den här operationen så länge. Fast jag förstår att han inte kan säga nåt specifikt innan han fått se röntgenbilderna osv. Men det skulle ändå kännas bättre (tror jag) att iallafall få ställa några frågor.

Imorgon bitti är tanken att Matias och jag ska köra upp till Umeå. Jag grämer mig över detta, det är 105 mil dit härifrån, men nu är det ju som det är. Det känns inte kul att åka så långt och sen bara vara där i två dagar men dels vill jag inte vara borta för länge från Tell och dels måste jag hem och jobba. Ska ändå bli fint att träffa min familj, jag saknar mina systrar så jag nästan dör. ❤ Så vi kommer hem igen sent den 2:a januari. Förhoppningsvis har jag även fått tag på Staffan i telefon då i bilen på vägen hem.

Så det är lite status quo så länge kan man säga. Mitt i allt hade jag glömt att jag köpt biljett med min vän Anna till att gå på Kyra-clinic i Flyinge på trettodagen. Det ska bli fint. Hoppas jag.

Typ alla jag känner har varit hos Linda Algotsson och ridit inomhusterräng, det skulle vi också varit, men jag är inte så himla ledsen för det egentligen. Klart det hade varit kul, likaså hoppkursen vi skulle ridit nu till veckan, men inget är ju viktigare än att Telleman blir bra igen. Och det får vi verkligen hoppas att han blir. Min fina fina gullepåll gosnos.

256705_10151611204109689_1955044217_o

Gammal julaftonsbild från 2012, här är jag med Tell, Poppe och Tim. Då hade vi snö och kallt!

2 reaktioner på ”Åker norrut

  1. Lisa skriver:

    Hoppas ni får det jättebra däruppe! Och kör försiktigt 🙂 Dina systrar är ju världens bästa så det klart du får ta alla chanser du har att träffa dem! Hälsa från mig o Bassett 🙂

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s