En elvisp och en ko

Hej på er! Nu ligger jag i soffan och vilar mig inför morgondagens jobbdag.. jag vill inte! 

Fast jag har ett roligt jobb hade det varit trevligt om helgen hade fortsatt lite till. Särskilt när man har en häst på boxvila/liten hage, då vill man ju helst att folk är hemma så nån kan övervaka djuret i hagen.

Kyra-clinicen var helt grym, kul att det inte bara var proffs som red (alla var ju duktiga såklart) men kul att de inte bara valde ut typ dressyrlandslaget. En hopphäst kom med också, så spännande att se! Läs referatet på Hippson vettja!  Men ÅH vad jag blev sugen på att rida. 😩 Som väntat. 😉 Jag får väl hitta nåt djur att rida om nu Tell ska vila länge. Det är nog det bästa, även om det även är lockande att gå in på gruppen ”SWB föl och unghästar till salu” på Facebook. 😜 Men då jag inte är gjord av pengar får jag nog låta bli med det och hitta nån mer rimlig lösning. Det är ju inte heller direkt så att jag kommer stilla mitt ridsug genom att köpa ett föl. 😅

Tellepelle var en galen elvisp igår och gick bananas i boxen. Det var den bädden det. 🙈😩 Av nån anledning satte nån/några igång med att skjuta hejvilt i skogen och Tell trodde väl att hans sista stund var kommen. Bäst att rejsa omkring och riva upp hela bädden utifall att det var det sista man gjorde här på jorden, liksom. Som tur var hjälpte det att matten kom och tog ut djuret på promenad, sen gick det till och med att gå i sjukhagen på ett civiliserat sätt efter det. Puh.


Idag var elvispen utbytt mot en ko. Han var så lugn och nöjd med livet att han kunde gå ut redan i morse, sen gå en långpromenad med mig och sen gå ut i hagen igen. Så skönt för alla inblandade när djuren håller sig i skinnet!

Förresten har jag äntligen blivit faster, sent igår kväll! Hurra! Det är min bror Oskar och hans sambo Sandra i Umeå som fått barn, och min syster Anna som är barnmorska var med! Alla mår fint och hon är världens sötaste lilla underverk! Nu får jag äntligen nån att skicka miniridbyxor eller sparkdräkter med hästar till. 👌🏻Mamma Sandra har flera hästar så det blir nog uppskattat iallafall från hennes sida. 😊

4 reaktioner på ”En elvisp och en ko

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s