Hejdå Thelma

Idag är en tung dag. Thelma (Turban Rose – Ambassadeur, f 1996) har lämnat jordelivet. Allt gick väldigt lugnt till. 

Med äldre hästar är det såklart ”lättare” att ta beslutet än när de måste lämna oss alldeles för tidigt, men det är alltid en stor sorg att ta farväl av ett älskat djur. Men som djurägare är det ju så. Det här var ju ett äldre avelssto och kunde hon inte bli bra i sin onda sena så går det ju inte att vänta i flera år, eller ens fundera på att betäcka henne igen så hon blir ännu tyngre (eller springer efter sitt föl fast hon inte ”borde”). Det går inte att låta ett djur gå och ha ont. Jag tycker det var rätt beslut. Vi är många som saknar henne så, jag kommer höra hennes mullriga gnägg för mig själv varje gång jag går in i stallet. Mina varmaste tankar och kramar till Thelmas fina familj.

Tack för allt finaste Thelma, hälsa de andra i Trappalanda! ❤

14522841_10202190366877387_4946167805112229140_n

Den här bilden tog jag på Thelma i somras, så glad för det! Vi var på mönstring inför elitfölauktionen och visade lilla Tilly. Thelma var en väldigt tjusig donna, även på äldre dar! Så fint att hon inte bara gick i hagen och var en lurvtuss, hon fick även denna gång bli uppiffad och ryktad så hon glänste. Det var hon värd! Drottning Thelma.

DSC_3296-2

Thelma och Tilly i somras

IMG_7519

Thelma och Thilia (e: Zaladin) förra sommaren

DSC_3086Skärmavbild 2015-02-19 kl. 23.17.46

DSC_2860

Thelma

DSC_2841

Tanya (e: Last Man´s Hope – u: Thelma)

DSC_3280-2

Tilly (e: Colmander, u: Thelma)

5 reaktioner på ”Hejdå Thelma

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s