Ut ur boxen – in i snön!

ÄNTELIGEN fick jag fatt i Staffan. Tell får gå ut i stor hage igen. Wohooo!!

Det känns typ som högsta vinsten. Så skönt, för både Tell och mig! 🙂 Sen ska det ju fortfarande bestämmas det här med operation, och där har vi inte direkt kommit framåt pga sjuk veterinär i Hbg. Men men. Strunt i det nu. Min häst får komma UT! 😀

Sjukt glad över det varma horsewaretäcket jag köpte till Tell, nu kommer det väl till pass. Halsen också, det ska vara skitväder imorgon med. Idag har det snöat åt ALLA håll samtidigt och blåst 20 m/s. Förmodligen var/är vädret ännu värre på andra ställen i landet, nu har det iallafall slutat snöa här. Det var lite halvt äventyrligt att köra till stallet (det är ju småvägar i skogen i några kilometer för att komma dit) men jag har ännu aldrig kört fast och det gjorde jag inte idag heller. Som tur var hade inga träd åkt ner över vägen. Det har sina fördelar att köra samma sträcka varje dag i sju år, man vet var vägen är även när den inte syns! 😉

img_8338

Bild från förra vintern. Men det är mer snö än såhär nu!

 

6 reaktioner på ”Ut ur boxen – in i snön!

 1. idooooos skriver:

  Att få släppa dom i sin vanliga hage med kompisarna är nästan mer värt än när man väl får börja rida igen 😉 Man tycker ju sååå synd om dom att stå i lillhagen & glo. Så vet man att mååpnga hästar lever hela sina liv så, i små rasthagar.
  Gärna med tre täcken & uteritter är det knappast tal om. kansle en dag i veckan, i skritt. Många på min ridklubb är så. Tror dom har grandprix hästar men dom kanske har varit upp & tagit sig genom någon 120 🙈 Fattar ej grejjen & tycker synd om hästarna..!!

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ja jag hade hjärtat lite i halsgropen när jag släppte ut Tell, men det blev bara lite bus. 😉 Sååå lycklig häst!!! Ja jag håller med, det ÄR bättre än att få börja rida t o m! 😊

 2. Lisa skriver:

  Åh vad skönt! Vad härligt!!!
  Här kom det snö som smälte och nu är allt täckt av ett tjockt lager is. Hjälper knappt att brodda! DRYGT! Det får ju vara snö eller barmark, inte nåt himla mittemellanhittepå!

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s