Glömt allt

Telleman är väldigt glad över att vara igång. Jag med! 

Ett litet minus är att vi har glömt allt. Jag har glömt hur man rider. Och Tell har glömt att han är 15 år och uppfostrad. Och vågar skritta själv ner till ridhuset med mig på. Typ sånt. Allt är glömt. Suck. 😛

En något feg racerlama som tycker det är oerhört praktiskt att matte går först. Kommer det en sabeltandad tiger så har han mig som sköld. Det är förresten the ludd season nu som ni ser.


Nästa vecka kommer vår dressyrtränare Alette, jag ska faktiskt vara med och rida tänkte jag. Även om det så ska bli i skritt i 20 min. Jag måste ha nån som säger till mig hur man gör. 😉 Sen ska vi vara med på nästa hoppträning också om några veckor, det är en ”order” från veterinären så då lyder vi väl då! 🙂 Jag rider ju i alla gångarter nu fast korta pass. Ökar på lite successivt nu under några veckor. Tell är superglad och nöjd. Han verkar inte alls ha tappat mycket kondis eller muskler på det här uppehållet, det är mer att vi glömt allt annat så att säga.

Undrar verkligen hur det här året kommer bli. Jag tycker jag tar dagen lite som den kommer i vilket fall, så det är väl inte sån jätteskillnad. Och egentligen har jag ju inte vetat hur det skulle gå med Tell tidigare heller, men det är klart jag tänker extra mycket ”dag för dag” nu. Jag tänker t ex inte sätta upp några särskilda mål för i år, vi ska bara ha roligt. Sen får vi ju hoppas att Telleman inte får ont, och då kan vi säkert ha roligt på ungefär samma nivå som nu. Annars får vi väl se. Det kanske blir working equitation i skritt. Inte vet jag.  Jag tror iallafall inte att det kommer hänga på nån särskild nivå i tävlingssammanhang, jag är ju ändå på rookienivå hur som helst. Håller han ihop och mår bra så lär det ju inte hänga på om jag rider 90- eller 100-klass i fälttävlan eller LB eller LA i dressyr.

Något jag har tänkt komma till skott med är iallafall att träna mig själv. Min enda motivation är att bli så bra som möjligt på att rida. I övrigt vill jag verkligen inte träna, inget annat än ridning alltså. Och boxning! Men det går inte, det är i stan sent på kvällarna och jag inser att det enda rimliga är att jag tränar på gym på arbetstid. Annars kommer det inte bli av. Dels för att jag alltid är i stallet på kvällarna, och dels för att jag bor på landet. Har jag väl tagit mig hem från stan åker jag ju inte in dit EFTER stallet igen. Det kommer jag aldrig orka.

Nåväl. Samtidigt som jag säger att jag ska börja träna ligger jag i soffan och dricker öl och äter chips. Stabilt. 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s