Hallå från Tell

BLOG TAKEOVER!! Tjena folks! Tell här. Jag tänkte jag skulle rapportera lite om min status. Alltså jag är BÄZZZZT och vill SPRINGA!!! Det kan ni gärna hälsa min matte. 

Hon är lite sur idag tror jag och mumlade nåt om förbaskad ouppfostrad hästracka, hon säger att jag sprattlade omkring åt alla möjliga håll i ridhuset idag och inte alls var ett gott föredöme för ”lilleman” Tom som var med. Att hon fick skämmas. Över vadå undrar jag. Vaddårå, han var ju lugn som en filbunke! Det var mest min matte som inte kändes så lugn där uppe på ryggen. Vad tror hon egentligen, vem tar hon mig för? Jag är en RALLYHEZT så det så. Och så vill hon knappt låta mig galoppera, tre varv i varje galopp var allt jag fick! Jag drog tyglarna ur händerna på henne och bockade kanske lite ja. Man fick ju passa på. Mohahaha. Höhö. (Vadå, har hon ingen humor)?

Jag tror ändå hon tyckte jag var lite duktig ibland i skritten och traven, och kanske ett galoppsprång eller två när jag inte bockade. Hon klappade mig iallafall när hon tyckte att jag sprang lagom fort. Och jag var ju jeteduktig. Fast det är ju lite svårt att veta vad hon vill egentligen. När jag stannade och sprattlade åt alla håll sa hon åt mig att gå framåt, ganska argt faktiskt, och sen när jag GICK (okej jag kanske sprang) framåt så drog hon i bromsen! Hon tyckte väl det var FÖR fort. Men hur ska man veta det???!! Dessutom är det ju jättejobbigt och tråkigt att springa runt i en stor sandlåda. Om det inte är några hinder där alltså. Och det var det mig själ INTE. Som tur var så var inte hon den där dressyrfröken där åtminstone. Jag spanade efter henne med fasa i blicken men hon var inte där, alltid något!! Men inte fick man sprattla omkring i frid och ro ändå inte.

Det verkar som att matte och Toms matte båda två var jättestolta över TOM av någon outgrundlig anledning. Han hade inte blivit riden sen i september. OCH?? Han har latat sig i flera månader och bara slöat i hagen och de är STOLTA över det? Jag fattar inte. Han är ju snäll och så, den där enorma lillbrorsan, men kom igen. Han är en sån jäkla fjäskis, fattar de inte det?? JAG är ju däremot MIG SJÄLV, okej jag drabbades av en liten sprattelattack men ändå. Tom bara luras, han och jag har jättekul i hagen så han är inte alls sådär väluppfostrad och lydig som våra mattar tror. ÅHH dessutom gav MIN matte honom en morot!! Den var ju till MIG!!! Jag ska bita honom i hagen imorgon.

Jag hade rätt kul iallafall. Och jag har lärt mig nya tricks, jag är bäst. Jag får morötter när jag gör rätt har jag förstått, så nu har jag börjat lyfta på alla benen, buga OCH snurra runt i ljusets hastighet när matte tar av sadeln. Det är mitt allra bästa som jag kommit på helt själv, det är nämligen ALLA tricks jag kan på en och samma gång! Det är ju skitbra att göra det när hon försöker sadla av. Då är hon liksom inte beredd och kommer bli JÄTTEIMPAD av vad jag kan! Woho! Konstigt nog får jag inte ett lass morötter ändå. Jag ba ”what”??? Min matte är som sagt en oerhört svårbegriplig människa. Men jag hörde att hon sa till den andra matten att hon var glad över att få rida på mig igen! I knew it. Hon älskar mig! Jag är bäst. 😀

Säg nu till min matte att jag måste få galoppera mer. NU. Ajöken!

/Tell

Skärmavbild 2015-04-29 kl. 23.59.34IMG_0355-0

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s