Önskelista

Jag är så less på mörker och vinter nu så jag SMÄLLER AV. Det är det säkert fler som är så jag ska inte tjata. 

Istället ska jag försöka peppa inför våren och sommaren! Jag har varit lite fånig och inte vågat göra nån särskild tävlingsplanering, känner mig vidskeplig och tänker att då går det väl åt skogen med Tell bara för det. Men en klok vän sa att jag kunde ju göra en önskelista! Det var en ytterst bra idé. Det är ju ändå roligt att se fram emot saker. Sen får man ju ändra om planerna ändå om det behövs av olika anledningar. Men just nu drömmer vi bara! 🙂

cropped-cropped-skc3a4rmavbild-2014-04-29-kl-11-31-46.png

Galoppsträcka på terrängbanan på Udden, Kalmar

Tells önskelista går för övrigt bara ut på att få springa fort. Och hoppa. Känns som att jag plågar honom med uteritter i skritt och dressyrpass i ridhuset, alltså helt TVÄRT EMOT vad han har på sin önskelista. Träna tricks gillar han i vart fall, så jag plågar inte min häst riktigt hela tiden. 😉 Idag gick det dock mycket bättre än vad det gjort på sistone i ridhuset (jag HATAR ridhus), jag tog på hoppsadeln och tog av sporrarna och bara rullade på i rätt mycket galopp. Muuuuch better sa Tell! Och det är ju lite roligare för alla när man kommer överens.

20140716-231459-83699625.jpg

Min tävlings- och träningsönskelista för 2017:

 • Rida påskkurs i dressyr och terräng i Flyinge. Eller ordna en kurs hos världens bästa Anne Persson i Hermanstorp. Också dressyr och terräng i så fall.
 • Hoppa nån mer 110, det visade sig ju vara sjukt kul och att jag var nervös helt i onödan sist.
 • Fälttävlan antingen på Udden eller i Vinslöv i april, båda de ställena är härliga och hederliga och har lätta banor. Bra att komma igång på! Och i Udden kan man ju rida lite stilterräng som uppvärmning före. Excellent.
 • Åka och träna terräng i Bräkne-Hoby, antingen för Philippa eller om Magnus Gällerdal kommer dit och har kurs. Gärna fixa ett litet ”mini-Blekinge-läger” och åka ner till Alette och träna dressyr, stalla upp Tell där och sova över hos min vän Astrid som bor granne, ta ett dopp i havet och sen träna terräng nästa dag. Det borde gå att få ihop!
 • Träna terräng för Staffan eller nån annan på Eketorp. Hoppas de ska ha nån 90-klass i år, då vill vi gärna vara med! Deras 100-klass kan vi glömma, den är som en enstjärnig så aldrig i livet.
 • Rida fälttävlan i Hoby i början på juli. Kanske 100-klass. Det får vi se.
 • Rida fälttävlan i Övedskloster! Oklart om jag rider 90-klass igen eller om jag vågar rida 100-klass. Världens finaste ställe, suuuperfint och rolig bana. Love it.
 • 100-klass vill jag rida på Udden iallafall, kanske i Vinslöv också.

  IMG_3779

  En varm sommardag i skuggan efter terrängträning i Flyinge

Just nu känns det som att jag inte pallar tänka på WE eller dressyr, det är typ BARA fälttävlan jag drömmer om just nu. Det är mitt enda mål. 🙂 Men jag kommer säkert bli sugen på åtminstone WE längre fram och anmäla mig till nåt, dressyr beror det på hur det går på träning. Annars skiter jag i det, att tävla alltså. Träna kommer vi ju göra massor. 🙂

IMG_3723

Halland

Skärmavbild 2014-07-24 kl. 00.33.14

Telleman i sitt esse i Skåne

IMG_3704

Världens bästa Anne, finns inget som slår träningsläger på Hermanstorp!!

Visserligen önskar jag mig mest av allt bara att det ska sluta vara vinter. Men den önskningen brukar ju slå in varje år, det kan man vara rätt säker på. Det bara tar en förbaskad tid. Jag får försöka tänka på att jag iallafall bor i södra Sverige. Det hade kunnat vara 1,5 månad till av vinter.

4 reaktioner på ”Önskelista

 1. Lisa skriver:

  WE kan man ju syssla med på vintern. 😉 Hela min önskelista består också av terräng haha! Men glöm inte att Fridhuset i Kyrkhult planerar vuxenläger med både WE och terräng (på undertecknads begäran haha!), HINT HINT! 😉
  Om du gör ett eget Blekingeläger är du också välkommen hit. Vi har ju Waalers som grannar om man vill se vad de har att säga om dressyrracerlaman. JUST SAYIN!

  En grej som inte är tävlingsrelaterad som jag hade velat göra är att rida långritt! Jag har luskat ut att Nybro har ridleder, vet du något om detta? Bra/dåligt?

  • Ida Qvarnström skriver:

   Jag tror det enklaste blir om du bara ger din önskelista till mig. Så hakar jag på. SÅ bra idéer!!! JA jag vill rida för Waalers!! JA jag vill rida på långritt!! JA till WE och terräng i Kyrkhult (så fet kombo!) Och så hubertusjakt, det har jag fortfarande aldrig gjort med Tell och grämer mig. Det antar jag att du också har på din önskelista. Kram! ❤

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s