Träning, päls och gos

Igår var jag och tränade, gick på ett balans- och styrkepass som hette bodybalance tror jag. Det var bra! Men jag fick lite panik när jag kom in och insåg att alla var barfota och det var levande ljus tända. 😳 Jag inser att jag lider av nån slags yogapanik fast jag aldrig ens varit på yoga.

Hur som helst motarbetade jag min känsla av att vilja fly, till och med på slutet när det var nån meditationsdel (som jag inte visste om) och jag höll på att få krupp. Jag slappnar gärna av, men vill inte att nån instruktör pratar hela tiden om att öppna sinnet och att tänka på blå himmel. Nåväl. Själva träningen var jättebra! Mycket styrka och balans. Och väldigt bra smidighetsträning, skönt att tänja och sträcka ut kroppen ordentligt. Detta måste vara supernyttigt för ryttare. Men helvette vad mycket sämre balans jag har på höger ben än på vänster. Borde jag inte vara högerstark?? Fattar ingenting. Hoppas jag kommer märka skillnad snart och vara jämnare stark i kroppen och jämnare balanserad. 😊

Idag har jag skitont överallt, det är som sagt inte kul att träna före man redan är vältränad. Men jag kämpar på. Tellepelle kanske kan få komma ut på en liten snötur ikväll, får se hur sent jag kommer hem från Blekinge. Det har snöat ännu mer nämligen! Igår var vi ute på en skrittrunda, jag orkar inte med ridhus varje dag och tyvärr blev Alette-träningen inställd. Hejdå motivation.

Tell har börjat fälla nu också. Våren är här! 😉 Håren som ramlar av måste vara 5 cm långa. Minst. Björnhäst!! 😂 Jag får leta fram min skrapa och börja jobba.

img_2333

Rykta är fortfarande en meningslös aktivitet tycker Tell. Utom huvudet. Men han vill gärna pussas och bli kliad! Så vi kör mest på det. Och så karda av lång päls då. Det tycker han också om. 

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s