Happy hopphest

Tell skulle varit med på clinicen för Chris, det hade han äääälskat, men tyvärr vågade inte matten det och åkte ju som bekant dit utan hest. 😉

Däremot till Tells stora lycka var matten extremt sugen på att rida Chris hoppövningar idag, så trots extrem stelhet och träningsvärk (fortfarande) släpades det fram sex hinderstöd och sex bommar. Kryss med travbom in på medellinjen, sen 19 meter fram till en bred oxer (ställ inte hinderstöden omlott, ställ dem efter varann). Sen gick övningen ut på att trava in, rulla på i 5 jämna språng och sen sitta stilla och låta hästen hoppa. Halt direkt efter.

Jag råkade bygga oxern lite för nära väggen, men orkade inte flytta på hindrena och det var väl lika bra för nu fick jag ju hjälp av väggen att stanna! 😉 Tell var SÅ duktig och fattade galoppen väldigt snabbt. ”Jag gör vad som helst för att få hoppa, till och med stannar efter hindret”! sa den glada hoppehästen. ❤

En reaktion på ”Happy hopphest

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s