Sportvecka

Den här veckan kör jag sportlov. Fast jag jobbar. Så lov har jag tyvärr inte. Men sportdelen försöker jag mig på!

img_2412

Tyvärr kan man ju inte åka skidor i Småland just nu, men jag försöker ligga i på gymmet. Idag blev det ett konditionspass i cykelsalen på Medley. Jag har kommit på nu att det egentligen går bättre ihop med ridning att träna kondition, går jag på styrkepass är jag ju död i flera dagar och kommer knappt upp på hästen. Det trodde jag verkligen inte före jag började med min ryttarträning. Då trodde jag styrka skulle vara lättare, jag har ju inte så bra kondis. Men det är kul att känna snabb förbättring, och som sagt så orkar jag mycket lättare hoppa upp på hästen om jag tränat kondition samma dag, inte fys. Så där har ni ett tips gott folk! Ska ni träna er själva lite mer för att bli bättre ryttare, börja gärna med flåset i lagom takt skulle jag säga! 🙂

Jag måste ha nåt att se fram emot med Tell, känner att mina mål tyvärr är ytterst vaga just nu när det gäller hästeriet. Suck. Det enda jag vet är att jag ska rida en tvådagars terrängkurs i april i Blekinge. Och antagligen sprätta iväg på nån vårfälttävlan nånstans. Men vad ska jag göra före det??! Det är hopptävling på hemmaklubben den 5:e mars, kanske skulle kunna skutta 100 och 110 eller nåt. Fast jag känner mig lite halvsugen. Det som är bra med tävling är ju att man har nåt att se fram emot. Nästa onsdag har vi ju hoppträning igen som väl är. Och onsdagen efter det dressyrträning. Helst skulle jag vilja ta mig igenom vintern genom att bara gå i ide. Om det inte går så vill jag rida för instruktör varannan dag. Det går inte heller, så jag får väl bara härda ut, haha!

Det är det HÄR vi vill göra. Både Tell och jag. Klipp från förra vårens härliga racerrunda i Skåne:

Jag kan också tänka mig sommar. Hoppträning ute!! Ge mig NU.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s