I´m not there

Nu är det Göteborg Horse Show, jag är inte där. Har inte råd. Jag kommer inte ha råd att åka till Badminton heller i vår, men tack och LOV för digital teknik!! 

Jag jobbar ju med film och digitala medier, och jag kan säga att jag är tacksam i stort sett varje dag för detta moderna fenomen. Att man kan följa allt typ live, se bättre än att vara på plats osv, det är bara så jäkla bra!! Känns lite mindre hemskt helt klart att man istället för att vara i Göteborg måste försöka laga sin bil själv och klippa håret på sig själv, och ändå vara fattig. Ja ja. Allt är väl relativt. Jag har det ändå så sjukt bra!

Vår hopptränare Jens var med och kommenterade 1,40-klassen i torsdags i Göteborg, se nedan, så jäkla grym kommentator!! Men jag är väl partisk. 😉 ÄLSKAR att de har GHS-TV, så man kan se allt från Göteborg i princip! De sänder ju allt, och har jättebra länkar till när SVT sänder osv. Superlätt att hänga med.

Nu ligger jag här i soffan och äter rotfruktschips och dricker vin och kollar på SVT play-livesändningen från Göteborgs världscupkval i hoppning, det är jag fan värd efter denna sportvecka med ryttarträning och ponnyridning och allt. Jag masade mig iväg till gymmet igår tidigt på morgonen, ångrade mig redan när jag steg upp. (Jag är ingen morgonmänniska. Verkligen inte. Men gymmet har tyvärr inte öppet kl 23 på kvällen). Men jag hade dejt med min personliga tränare så han kunde visa resten av övningarna som kommer göra mig till en tiptop-fälttävlansryttare. Känner mig SÅ motiverad, fast samtidigt har jag ont överallt och är något tveksam över min motivation till att träna detta när Johan INTE är med. Hähä. Vi får se hur det går.

wineandhorse

Kvällens aktivitet gick ut på att ha dejt med Helena i stallet och rida ner till ridhuset i strålande sol för ett härligt pass på den vita ponnyrumpan respektive Tell. Vi lyckades hjälpa varann jättebra, älskar sånt!

Helena tyckte hon lyckats väldigt bra med att rida med handbromsen i under gårdagens pass och ponnyrumpan rymde hejvilt och kom undan i vänstergaloppen. Jag föreslog övergångar mellan trav och galopp, och att hon skulle tänka lätt i handen och upp med nosen på honom i övergångarna. Krullar han ihop sig – sväng! Använd ytterskänkeln, och lätt i handen! Strålande glad pilot, detta funkade super. 😀

Sen rekommenderade jag även skänkelvikningar i trav och att hon tänkte mellantrav samtidigt som hon flyttade, och DÄR hittade hon traven också. Den lilla vita welsh-ponnyrumpan ser typ ut som nån slags minimilton när han går sådär tjusigt. ❤ Jag hade nästan glömt hur kul det är att instruera andra. Ibland (eller ganska ofta) känner jag mig bättre på att instruera andra än att rida själv. Varför ville jag inte bli ridinstruktör egentligen?? 😉  Jag har ju ändå jobbat som det en gång i tiden. Saknar det, det är grymt kul! Men jag måste väl ha tänkt att jag inte orkade ha det som försörjningsjobb.

Tell kändes glad och fräsch, och efter lite galopprace några varv åt varje håll var han helt med på noterna. Den där rumpan behövde springa. 😀 Det är det där förbaskade vänstervarvet som fortfarande är lite svårt, men i takt med att jag blir jämnare i min kropp på gymmet ska hästrackan förbaske mig också bli det! Jag är väldigt nöjd med honom i vilket fall. Helena och jag var så effektiva så det var inte ens mörkt när vi skrittade hem!! My GOD. Har typ aldrig hänt på hela vintern.

Ha nu en härlig helg, jag ska jobba ideellt i lanthandeln och stå i kassan hela helgen men i övrigt ska jag rida, vila i soffan, och äta Matias goda pizza och dricka öl tror jag. Hela veckans hårdträning helt bortkastad, haha! 😉

 

 

3 reaktioner på ”I´m not there

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s