Whoops

Hahaha, alla vi som har hästar med en viss skicklighet i att ibland bara fälla ihop sig och försvinna under en åt helt andra hållet, här känner man igen sig! 

Nu var det ju extremt länge sen jag åkte av Tell på det här viset, och det har jag aldrig gjort mot ett hinder. Han är ju ändå en hoppehäst. 😉 Däremot åkte jag av på ett liknande sätt i min första fälttävlansstart mitt på ett fält på en galoppsträcka när herr häst plötsligt bestämde sig för att hemlängtan blev allt för stark. Sen lärde jag mig hålla i mig lite bättre, och få hästrackan fram för skänkeln lite bättre också tror jag nog. Men luriga är de ändå, vissa djur! Tell körde ju en sån här senast häromdagen (fast i skritt tack och lov) mitt framför stallet när han såg en översnöad soptunna. Man får iallafall rätt bra balans av att ha en kvick hästracka! 😀

4 reaktioner på ”Whoops

  1. Lisa skriver:

    Haha, detta är ett klassiskt Sportkossemove! Fast inte pga hinder utan ofta pga ett löv som hänger lite fel på ett osynligt träd… 🙂 Eller nåt annat livsfarligt. Jag älskar min martingalring! 🙂

    • Ida Qvarnström skriver:

      Ja jisses det där när de liksom fäller ner och ut sig åt sidan i blixtens hastighet, då är det lång man eller martingalring/stigläder att hålla sig i som gäller! 😂 Fast ibland hjälper ju inte ens det.. ähum.

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s