Nära trilla av i ridhuset

Ibland glömmer jag nästan varför jag älskar min dressyrsadel. Det finns iofs flera anledningar till det. Men en är ju att jag kan vira mina långa ben runt Telleman the sprätt på ett fördelaktigt sätt. 

Igår repeterade vi vad vi lärt oss på Aletteträningen, men i hoppsadel denna gång. Vild taggad häst bjöd på ett plötsligt kast och frust med tillhörande bock med skruv och jag hängde liiiite löst. Hann tänka ”jag kommer inte ens ihåg sist jag ramlade av i ridhuset, när var det egentligen”? Och jag har verkligen aldrig åkt av när han busat. Skulle det bli första gången när hästrackan är 15 år??! 😂🙈😜 

Jag lyckades mirakulöst hålla mig kvar, och sen fick vi faktiskt till fin galopp och koll på ytterbogen. Men nu skiter vi i ridhus tycker jag, solen skiner och det är helg!! Hoppas jag får med mig nån på uteritt. 😊☀️ 

Trevlig helg alla! 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s