En lugn dag

Jag har träningsvärk nå jävulskt idag kan jag tala om. Min arma kropp.

Uppenbarligen är jag inte fit for fälttävlan än. 😜 Jag får ta i lite till på gymmet. 

Tell däremot skrittade jättefint och avslappnat genom hela kroppen, han verkar vara i sitt livs form till skillnad från den arma matten. 

He knows the drill, matten är skittrött och har stått i affären hela dagen. Då blir det promenad i skogen och lyssna på fåglar som kvittrar, vatten som porlar och man kan noppa gräs här och där om man är häst och lukta på spännande saker hela rundan. Tell tyckte det var en utmärkt aktivitet. 

Han ville träna på tricks också när vi kom hem, och det kunde jag inte motstå. Det är roligt när han börjar göra tricks själv, det är ju nästan alltid jag som hittar på vad vi ska göra så det är kul att han gör det också ibland. (Jag räknar alltså inte in diverse hyss i detta, det uppskattar jag inte lika mycket av någon outgrundlig anledning). 😉 

Nu ska jag ligga i soffan och äta chips och inte röra mig en millimeter. 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s