Plusgrader och pluspoäng

Jag önskar att jag var ledig hela veckan och kunde sitta antingen i min trädgård ELLER vid stallväggen och titta ut över hagarna med en kopp kaffe och en kanelbulle. Sååååå underbart väder!! 

Skärmavbild 2017-03-28 kl. 10.47.28.png

Jag försöker göra mitt bästa för att vila men det är extra svårt på våren tycker jag. Jag är som en iller som hoppar upp och ner och vill göra aaaallllllllt nu nu nu! Tycker man att fåglarna ser hetsiga ut såhär års så kan ni få en bild av min mentala sinnesstämning. Andaaaaaas… ta det lugnt…. 😉

Jag mår iallafall fint, och det gör Tellepelle också. Hästskrället är förlåten för olydigheterna i söndags, igår red vi ut igen och han gick spik rakt även om han gick först. Woho! Eller suck, beroende på hur man ser det. 😉 Han är en pellejöns, bara att inse det. Men också en gullenos. Nu har han fått gå naken i flera dagar i hagen, han får minsann hjälpa till att få av lite päls själv också. Nån måtta får det vara. Plus att det ju är så varmt nu (iallafall mitt på dan) så även om hästen är halvklippt kommer han ju inte frysa. Mysigt för dem att få sola sig, klia varann och rulla… ähum…

Imorgon är det hoppträning, så jag måste nog ta och trimma lite ikväll. Får väl ta mig ner till ridhuset i värsta fall, eller så om jag hinner dit när det är ljust blir det väl trim på grusvägarna. Förhoppningsvis inte baklänges. Men det vet man aldrig, haha!

Förresten. Ni som inte läst Anna Hassös blogg måste läsa iallafall det här inlägget, skrattar så jag kissar på mig. Hon är så himla bra alltså!! 😀 Och det är roligt att det faktiskt finns NÅGON mer hästmänniska än jag själv som är så sjukt trött på morgnarna, haha!

IMG_5839

gammal bild, men jag älskar den! Tim och Tell myser i hagen. Så underbart med vår.

 

 

2 reaktioner på ”Plusgrader och pluspoäng

  1. veronikamarklund skriver:

    Jag tänker ofta att jag borde ta semester på våren, just för att kunna sitta med en kopp kaffe och njuta 😊 på sommaren är ju dagarna långa och varma och det går att jobba OCH njuta 😃

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s