Ojdå

Hoppsan… Tell kommer bli glad när han får reda på detta… 😀 Stilterräng 100-klass och fälttävlan 100-klass på Udden, och hoppning 105 och 110 i Lenhovda 😉 Whops! Jag som inte orkade tävla tänkte jag. Ja ja, nu är jag anmäld iallafall så får vi se om jag åker. På hoppningen alltså. Fälttävlan kan inte 1000 hästar hålla mig tillbaka från! 😉

 

Skärmavbild 2017-03-30 kl. 18.12.56.png

 

4 reaktioner på ”Ojdå

  1. idooooos skriver:

    Åh gud så kul!!!!
    Jag mår rätt dåligt av vetskapen att det inte blir nån fälttävlan för mig detta år. Antagligen heller inte nästa, då Pantis ska betäckas & givetvis inte året efter det heller då hon förhoppningsvis har ett föl vid sin sida. Den deprimerande insikten… 😩

    • Ida Qvarnström skriver:

      Förstår det, men du kommer ha fullt upp ändå tror jag! 😘 Och du får ju hänga med när vi andra rider och heja, fatta vad pepp du kommer vara sen!! 😊 Eller så får du ju låna en häst.. hehe 😉

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s