Åt andra hållet

Det kändes verkligen som att vi åkte åt fel håll i helgen när vi körde norrut med Jumpyn fullastad med öl… Vi mötte massor med hästtransport-ekipage på väg söderut. Förmodligen skulle de till fälttävlanspremiären i Tågarp, eller så var det bara jag som var avundsjuk! 😉

Det var en fin helg, trots att jag fick åka till Stockholm som jag egentligen inte gillar särskilt. 😉 Men ibland får man ju vara social! Min sambo har ju ett mikrobryggeri ihop med två vänner och de ramlade på Weeping Willows en gång på ett café i Alvesta.. sen ville bandet att de skulle göra öl till deras 20-årsjubilum. Kul! Så det var all den ölen som vi körde upp med nu i bryggeriets risiga gamla Citroen Jumpy-skåpbil. Vi fick även biljetter till konserten på Globen (som var jättebra, så coolt med en hel symfoniorkester på scen!) och var med på festen efteråt, det var trevligt! 🙂

IMG_2630

När vi kom hem på söndagskvällen fick jag med mig Matias ut på promenad med Tell, och sen lade jag mig i badet ett tag och kollade sen på hoppningen på TV. Så spännande.

Nu är hela mitt facebookflöde översvämmat med dels allas filmklipp från terrängen i Tågarp i helgen, och dels Henrik von Eckermans finfina tredjeplats i världscupfinalen! 🙂


IMG_2678

IMG_2672

Här är ett litet filmklipp från när Telleman och jag hoppade i onsdags. Den här veckan är det dressyrträning för Alette istället på onsdag, så nu får vi ta oss samman och komma igång lite. Sen är det ju terrängkurs i helgen, åh vad jag längtar! ❤


 

5 reaktioner på ”Åt andra hållet

  1. idooooos skriver:

    Spännande med ölleverans & konsert! Coolt att deras öl är så poppis. Det är synd man inte gillar öl. Är avis på folk som gillar öl.
    Kakan älskar öl, så henne får du bjuda på någon rolig sort i helgen!

    Vi satsar på att åka runt 12 på dagen på fredag, så borde vara nere hos dig runt 18-ish 👏🏼👏🏼👏🏼

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s