Dressyrträning med hörapparat på max

Jag skäms lite för att jag har varit på dressyrträning fast jag egentligen är för sjuk. Men jag har iallafall inte feber, och kommer dressyrfröken bara en gång i månaden så tänker jag minsann rida så länge jag kan stå på benen! 🤣 

Jag har i princip tappat rösten men det var ju mest Alette som skulle prata ändå och inte jag. Eftersom jag har lock i öronen av förkylningen så fick jag be henne skruva upp volymen i hörsnöckan på max, det var ändå knappt att jag hörde henne. Kände mig som en gammal tant.. 🙈 

Vi fick superbra hjälp, vi började med galoppen och det var ju tacksamt. Woho, galopp!! Sa Tell och blev genast på gott humör. Sen gick det lättare med traven efter det, även om den blev lite sprattlig och sprättig här och där så kunde jag använda mig av samma knep som i galoppen för att få tillbaka honom hos mig. Fick rida mycket öppna och sluta, och lägga volter och ta hjälp av dem när han ville göra sig rak. Duktiga häst, och bästa Alette!! Hon tyckte Tell såg oerhört pigg och fräsch ut och han tog i jämnt och fint med mjuka bakben. Så roligt! 🌟🙏🏻

Nu måste jag akut pigga på mig inför helgens terrängäventyr. Ligger i soffan under tre filtar och dricker massor med te med ingefära och honung. Vik hädan förkylning!!  

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s