Härlig terränghelg

Jag är så trött, glad och utmattad. Men det gör INGENTING. För vet ni vad som är bäst i hela världen? Att rida terräng. Fälttävlan är VÄRLDENS bästa sport om ni inte visste om det!! 😀

fullsizeoutput_4169

Jag har haft finbesök av fälttävlansvännerna Ida och Karin, de körde ner hit ända från Gävle!! Så HIMLA himla roligt och mysigt på alla sätt. Jag saknar dem redan, kom snart tillbaka fina ni!

I helgen har det alltså varit Magnus Gällerdahl-kurs på Hoby-banan i Blekinge. I lördags var det lite dramatiskt, nån fick för sig att transportera en använd grill (som de nog trodde var släckt) på en pickup men den tog eld igen i vinden och HELA BILEN brann upp. Precis vid terrängbanan. Jäklar vad det brann. Brandkåren kom och hela faderittan. (Det gick bra med mannen och hunden i bilen). Tre av fyra hästar i vår grupp var så spända pga detta så det var ett mirakel att vi inte åkte av allihopa. Det var bara jag som gjorde det i en plötslig kovändning mot flocken och säkerheten… 😉 Hehe. Men men, man får se det som bra träning. Det kan ju stå en grill precis vid terrängbanan på tävling eller så t ex. Det måste ju gå att rida även om hästen är spänd och tittar på saker. Jag är i vilket fall jättenöjd med Tell, han har hoppat som en miljon. Men fasen vad det är svårt att koncentrera sig när en bil står och brinner, det small rätt rejält några gånger också. Hugaligen. Allt kändes helt overkligt. Lite som på film! What happens in Hoby… 😛

Ida och Karin har varit så gulliga och tagit SUPERFINA bilder och filmat en massa! Så jag som till och med jobbar med film fick ju lov att sätta ihop en liten snutt. 🙂 Och här nedan kommer några av Karins fina bilder också!

Men vet ni, idag söndag gick Tell som ett SKOTT. Så underbart att vara tillbaka på brottsplatsen fast i princip helt utan spänning denna gång. Han var BARA glad och avspänd, så UNDERBART att rida då. Jag har liksom inga ord. Jag älskar min häst, och jag älskar att rida terräng!!! Allt annat spelar liksom ingen roll. Det är helt vansinnigt vad roligt det här är. Det bästa man någonsin kan göra tror jag. 😉 Det tror jag nog Telleman den lilla glada sprätten också tycker! 😀

Idag var jag lite trött och seg och undrade verkligen hur jag skulle kunna motivera mig själv att åka ut till stallet och lasta Tell och alla grejor IGEN. Och sen köra 20 mil tur och retur till Blekinge. (Ida och Karin hade ju åkt norrut igen så jag var själv igen). Träningen började kl 16 så man hann ju sega ihop totalt innan. 😉 Men jag är så glad att jag tog mig i kragen och åkte dit igen. SÅ bra han gick idag. Det kändes liksom som att jag kunde rida OS ungefär. Älskade älskade häst.

Nu kommer jag sova gott… och ett glas vin har väl aldrig varit så gott kan jag säga. Hoppas ni också haft en toppenhelg! 🙂 Tuuuuusen tack igen bästa systrarna Hagström!!

fullsizeoutput_415ffullsizeoutput_4161fullsizeoutput_4163fullsizeoutput_4164fullsizeoutput_4166DSC_0458

6 reaktioner på ”Härlig terränghelg

  1. Lisa skriver:

    Gullisar!! Allihopa! Jag blir så glad och inspirerad av det här inlägget och den här filmen, sådär bra ska jag också rida imorrn! Och så lycklig över att Tell är frisk och kry och får springa och hoppa, det är ju fantastiskt! 🙂 🙂

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s