Bläh

Deppandet fortsätter, fast jag förstår att jag får ta mig samman och att jag egentligen har det väldigt bra. Suck. 

Igår var det hoppträning. Jag var peppad, och Tell var VÄLDIGT peppad. ”Woho, terräääääääng”!!!! (Fast det var banhoppning). Hej och hå. Det började helt uselt med att Jens blev skitsur för att vi alla red så dåligt. Men han hade faktiskt förklarat övningen kasst också, antagligen i kombination med att vi lyssnade lite dåligt. Strunt samma. Sen gick resten av träningen halvdåligt, jag kände mig HELT värdelös på att rida och Tell var den gladaste hästen i Småland och låg på som en gnu. Jag tror iallafall inte att jag har förstört min häst. Däremot har jag lite halvt förstört mitt eget självförtroende, jag måste gaska upp mig så jag vågar åka och hopptävla på söndag. Hästen kan ju, han kändes superfin om än något på… ähum. Det är bara jag som får panik och inte ser några avstånd. Sånt där är så lätt för proffs (tror jag), ”det är bara att rida”. Skitsvårt för oss amatörer, man lägger mentalt krokben för sig själv och sen är det ajöss. Men på tävling kan det ju visserligen gå bättre när det känns så, då är det bara att rida vidare.

Jag tror egentligen inte att det såg hemskt ut på träningen, det är mest att jag KÄNNER mig som världens sämsta ryttare och hatar när jag inte kan göra min häst rättvisa. Terräng kan jag uppenbarligen rida, iallafall litegrann, men inte hoppning. Suck.

Sen har jag också deppat ihop (igen) över att Udden ställt in, och kan knappt glädja mig åt att åka och rida stilterräng. Men det känns säkert bättre på måndag när vi varit där och tränat för Linda. Jag skulle bli förvånad annars. 😉 Gärds vet jag inte om jag kan åka på (Matias fyller 40 och har förmodligen tänkt att vi ska bjuda hem lite folk), plus att det i så fall kommer kosta mig minst 1000 spänn om man räknar med veterinär för att jag inte anmält i tid. (Men då visste jag ju inte att Udden skulle ställa in). Vinslöv har inte öppnat anmälan än, blir jag bara anmäld dit känns allt kanske lite roligare. Jag måste liksom ha en plan, något att se fram emot och träna till. Känner mig helt lost annars.

Det var det gnället det, nu ska jag lägga av med det här surandet och ta mig samman! I påsk ska jag vara hemma och vila, greja i trägården, åka och tävla hoppning och träna terräng. Det blir fint det. Glad påsk på er! 🙂

Här kommer fler bilder istället på nåt vi ändå är lite bra på. Och är väldigt glada för båda två. 

Skärmavbild 2017-04-13 kl. 11.47.11Skärmavbild 2017-04-13 kl. 11.48.07fullsizeoutput_415c

4 reaktioner på ”Bläh

 1. Beata skriver:

  Jag var på hoppträning igår och fick övningarna förklarade för mig bra men när Jonas sen frågade om jag visste varför vi gjorde dessa övningar kom jag på att det hade han inte förklarat för oss. Är nog ganska vanligt att de funderar ut bra övningar men glömmer förklara vad de ska leda till.
  På tävling är det bara att gasa och ta alla framåt lägen du hittar 😊
  Kommer att gå fint.
  Skippa tävling när Mattias fyller år 😟 Det kommer ju fler.

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ja jag skiter i Gärds. Det kommer fler tävlingar, absolut! Fast jag ska träna terräng på Matias födelsedag, haha! 🙈 Men det är på f m, på kvällen ska vi fira honom. 😊 Ja precis det bästa är ju om man får förklaring på både hur och varför man ska rida en övning! Det är ju det man vill ha. Tack, ska rida så det ryker på söndag! 😊

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s