Glad hest

Å, att man kan bli så glad över att ens vilda häst kommer i hagen! 😃🙏🏻 

Jag såg direkt att Tell hade glimten i ögat idag och naturligtvis satte han av i busgalopp rakt åt andra hållet när jag kom. De andra hästarna kom fram, men inte han. Såklart. Hade det här varit för några dagar sen hade jag säkert blivit less och gått och hämtat en hink havre. Men inte idag! Jag stod kvar, såg att han ändå spanade på mig lite mitt i allt buset, gick mot honom lite och han sprallade ännu mer, men vinklade ändå ena örat mot mig den lilla räven. Han höll sig ju runt mig fast i galopp.. men efter en stund så lugnade han sig och då vände jag ena axeln mot honom och backade, och då kom han mot mig! Kände mig som värsta Monty Roberts. Stod där och kliade honom i pannan, sen tog jag på grimman och kliade lite till. Sen knatade vi in. Så stolt! Tränade bara i 10 minuter igår på det här, så jag hade inga egentliga förhoppningar att det skulle funka redan. ✌🏻️😊 

Red en sväng på banan och tog några skutt, Agneta hade ställt fram några småhinder och det var ju passande. Dressyr med lite hopp här och där (över hinder alltså och inte fristående konster menar jag) är både min och Tells melodi. Det gick SÅ bra! 😊 Duktig duktig hest. Han kändes så himla glad och nöjd. 

Påsklov=man hinner fixa hästens man inför tävlingen, antagligen kliar han väl bort det här men då har kanske manen lagt sig lite iallafall…


Jag avslutade med att skotta ner brunnen gödsel i sex stora säckar som jag tog hem till trädgården. Får ju passa på nu, containern är snart full och då åker den ju på tömning! Men när jag kom hem hade Matias sågat ner halva vår trädgård så nu får jag väl såga och bära ved istället för att gräva ner gödsel.. 🙈😂 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s