Lama i husarrest

Tell ska ju hålla sig i någorlunda stillhet nu i 10 dagar och inte springa bort sin behandling och medicin (eller få ont igen bara för att han tror att han numera är odödlig). Liten hage eller box går bra, och han får komma ut och skritta varje dag.

Vi har ju väldigt stora boxar, och man kan dessutom öppna fönstret så de kan titta ut och prata med de andra pållarna. Prata förresten, Tell gal som en tupp… Igår skrek han som bara den och ville högljutt uppmärksamma mig på att ”NÅGOT HAR BLIVIT FEL!!! HALLÅÅÅÅ!!! JAG SKA UT! NI HAR GLÖMT MIG INNE”!!! Han tycker ju att han är lagad, och att han kan få gå ut NU. Och hel ser han banne mig ut att vara, han skrittar jättefint och inte ett spår syns av den tidigare hältan. Jag tror minsann att den där sprutan satt där den skulle, igen. 🙂

Skärmavbild 2017-04-20 kl. 21.40.25

Hur som helst får han stå i boxen imorgon också, de andra är och rider stilterräng och jag kommer vara i Kalmar hela dagen och jobba. Jag vågar inte ha honom i en liten sjukhage utan uppsikt, det ska dessutom blåsa 18 sekundmeter. Hej och hå. Så tyvärr får han stå inspärrad istället för sitt eget bästa. Det är tråkigt att man inte kan förklara sånt för djur. Men men, han har ju fått komma ut och beta gräs en lång stund igår och två gånger idag. Så det är ju inte så att det går nån jättenöd på honom. Han var lugnare idag också med att stå i sin box. Så han håller sig ändå i skinnet ganska bra, även om han vill UT.

Skärmavbild 2017-04-20 kl. 21.40.07

Nom nom nom nom nom

I helgen ska jag gå på lite längre promenader med honom och jag tror det är en bättre idé att sen släppa ut honom i den stora gräshagen igen. Eller nån del av den. Jag får se hur jag gör. Han är ju mest intresserad av gräs (förhoppningsvis), jag tror det kommer bli lugnare så än att ha honom i en liten grushage där han kan sätta nytt världsrekord i tornado-spins och andra racerkonster på liten yta.

3 reaktioner på ”Lama i husarrest

  1. Sanna Johansson skriver:

    Haha, ibland är de verkligen för roliga. Min var likadan när jag minskade kraftfodergivan, stod och SKREK efter mig (men bara när jag kom inom synhåll) ”HALLÅÅÅÅÅ, JAG FICK BARA HÄLFTEN AV MIN MAAT”. Alltså de är ju för söta! 😀

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s