Heja Sverige i Polen

Många svenska fälttävlansryttare är i Polen och rider fälttävlan i Sopot i helgen, t ex vår terrängtränare Philippa från Blekinge med sin fina häst Cesar. 😀 De siktar på unghäst-VM och startar den 2-stjärniga klassen. HEJA!!! 😀 Idag är det gameday, alltså terräng. Det verkar ha varit lite dramatiskt rapporterar ridsport. 

Här nedan kan man se terrängen live, och Lars Christensson är speaker (tillika banbyggare i terrängen och hoppningen).  Just nu spelar de pausmusik, den gamla Neneh Cherry-90-talshiten ”seven seconds away” fast i coverversion på polska. (eller är det ryska? Tror det är polska). Hahaha! Bäst! Jättebra att de har sån bra hemsida för tävlingen, lätt att se resultat och starttider osv och att de livesänder. Sånt gillar vi! 🙂

 

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s