Maxande av resurser

Hej gott folk! Sorry att jag är lite dålig på att uppdatera här för tillfället. Jag ska skärpa mig. 

Hela veckan har ångat på tycker jag, jag har jobbat en massa och försökt motionera min glada pålle i skritt dessutom. Det går fint, han är snäll och håller sig i skinnet men han röjer loss i hagen då och då och vad ska man göra. Han är iallafall glad och oerhört fräsch. 🙂 I mitten av veckan fick han börja gå ut igen med kompisarna i en lite större hage. Oftast håller de sig ju lugna, men åååååååh varför måste de ha vårkänslor??!! Hästrackor! Om jag kan så tar jag in Tell lite tidigare så han inte är med på kvällsbuset, men ibland infaller ju kvällsbuset kl 14… ähum.

I torsdags var jag i Stockholm hela dagen och jobbade, jag HATAR att stiga upp 4.45 och åka tåg, jobba som en galning, och sen åka tåg så man kommer hem kl 21. Och då dra till stallet. Bläh. Dessutom fick jag ont i halsen på vägen hem och kände mig helt miserabel. I blame Stockholm.

I fredags lyckades jag trots halsont skritta min glada pålle, bland minst lika glada tranor och andra yra vår-djur. Det var lite spännande, men gick bra. Sen vilade jag mig, och lyckades ta mig samman och åka till stan på kvällen. Vi hade för minst ett halvår sen bokat biljetter till Solala, jag och mitt band. Vi sjunger ju också acapella, så vi hade verkligen sett fram emot denna massiva inspiration! Det blev en jättelyckad kväll och jag glömde helt bort att jag hade svinont i halsen. 🙂

Skärmavbild 2017-04-29 kl. 21.46.32.png

Växjö konserthus en fredag. With my band, and a guy band. 😉

Idag lördag fick jag sota för den här uppesittarkvällen och kände mig inte alls hundra, men jag tog mig samman IGEN och bryggde en stor kanna med te, mosade i mig en massa ingefära och honung och drog till Älmeboda!

Hästak hade hingstvisning kl 14, och det ville jag ju se fast jag inte har nåt sto att betäcka 🙂 Och dessutom ville jag gärna träffa Beata och Sara som var där. 🙂 Fick med mig Agneta som otroligt nog hade en ledig dag (!) Mycket trevligt. Det var tyvärr skitkallt och lite blandat regn, hagel och sol, men många fina hästar och trevligt sällskap råder ju bot på även det sämsta vårvädret! Nu håller vi tummarna för att Sara och Beatas sto, fina Hedda, tar sig denna gång och blir på tjocken med en fin kavaljer från Småland! ❤

Cuper showade loss, 17 år ung och tyckte han var bäst och snyggast. 🙂

En av mina favoriter, jättesnygga lugna och långbenta Kannando Hästak. Bara tre år. Synd att vi inte fick se nån löshoppning bara. Men han var väldigt fin på marken.

Tror Sara och Beata är mest sugna på kanon-hoppande fyraårshingsten Casanova Hästak till sin Hedda, han hade verkligen en otrolig hoppförmåga. Detta har Sara filmat idag, Casanova är den första hingsten på filmen. Sjukt kvick fram och öppnar upp bak som jag vet inte vad. En riktig hopperumpa 😀


Med Tell går det än så länge finfint,
vi har medicinerat klart till hans stora besvikelse, han är för rolig den älskade sprätten. Han ääääälskar Rheumocam över allt annat och har lärt sig ta hela sprutan och suga i sig medicinen själv! Det är som att han tycker att den är ett enda sugrör med jääääättegod milkshake. 😀 Jag var tvungen att visa Agneta, han är så himla rolig. Slurp!

Vi tog en tur i skogen idag när vi kom hem från Hästak, Tell var jätteglad över att få gå ut ihop med Tim, hans älskade storebror. Solen kom fram och det iskalla vintervädret från tidigare på dagen var som bortblåst. Så skönt! Vi tog lite trav också här och där och han kändes superfin och väldigt pigg. Får hoppas det här håller i sig. 🙂 Återstår väl att se hur jag mår efter den här helgen när jag kanske egentligen skulle tagit det lugnt, men maxade mina kvarvarande resurser istället till att åka på roliga grejor. 😉

4 reaktioner på ”Maxande av resurser

 1. Beata skriver:

  Kul att ses 😊 Visst var det kallt. Haglar visst varje gång vi är i Småland 😂. Fick ha på värme i sätet när vi körde hem. Så långt det var 😥 Kändes som vi satt i bilen hela dan.
  Hoppas nu att Hedda tar sig då är nog vägen kortare när hon ska hämtas. Fölen var ju hur söta som helst. Hade velat fylla transporten med dem.

  • Ida Qvarnström skriver:

   Ja verkligen jättesöta! Vi hade också på rumpgrillen på max 😂 Haha, ja det är långt… 😅 Hoppas jag kan hälsa på er i sommar, måste köpa EM-biljetter! Vore så kul att gå på det. Håller alla tummar nu för fina Hedda och hennes småländska kavaljer! ❤️

 2. idooooos skriver:

  Kul med hingstvisning!
  Jag har typ ännu inte kunnat bestämma mig.. 😉
  Härligt att höra att Tell verkar må bra!! Han är snart tillbaka på terrängbanan igen ❤️
  Jag har tagit beslutet att det inte blir nåt terrängläger för Pantis. Min magkänsla däger nej. Jag kan inte utsätta henne för det då hon fortfarande inte känns bra & nu släpper vi kraven helt & ger henne den tid hon behöver. Skittrist, men känns endå skönt.

  Kram!

  • Ida Qvarnström skriver:

   Nej det verkar vääldigt svårt att välja hingst! Om man inte vet redan vad som blir bra alltså 😜 Du är så fin mot din Pantis, det kommer fler terrängläger. Kram på er kompisar! Saknar er! ❤️

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s