Deppigt och sjukt

Jag tycker att jag nästan aldrig är sjuk. Jag får nog tänka om där. Fy fasen vad jag har varit krasslig den här vintern/våren! 

Nu är jag förkyld igen och har ont överallt, hostar och snorar. Bläh. Jag är lite deppig över att jag inte har så mycket roligt att se fram emot. Fast jag inser att jag bara är bortskämd. Tell är ju iallafall för tillfället frisk och fräsch, och jag kommer ju bli frisk snart förmodligen.

Idag ska vi ha dressyrträning för Alette hemma, men jag ska inte vara med. Hade nog kunnat vara med och rida ett kort pass mest i skritt och trav, men det känns liksom inte lönt. Nu är jag ju inte frisk heller. Men jag får ju ta mig ut till stallet och rida Tell ändå, och sen kanske kolla lite på de andra och få lite ridinspiration. Känns bara sådär när allt känns piss..

Allt får iallafall lite perspektiv när jag tänker på en stackars vän vars häst råkade ut för en allvarlig sparkskada och fick åka in på klinik och opereras mitt i långhelgen som var. Nu verkar det tack och lov vara god prognos, men ändå!

Just nu känner jag mig inte så sugen på nånting alls, men bara jag blir frisk blir det säkert bättre. Och Tell brukar ju alltid få mig på gott humör den lilla räven. 🙂 Jag hoppas så att vi kan få ha roligt i sommar och rida lite fälttävlan, att han får vara hel och glad och att jag slipper ångest och oro så gott det går. Det hade varit fint. Älskade lilla häst.

img_1160

Ett väldigt duktigt och gulligt ekipage:

… och om ni har tråkigt i helgen går det såklart att följa Badminton live.  Nästa år hoppas jag verkligen att jag kan ta mig dit, hade varit SÅÅÅ coolt att vara på plats! Tävlingarnas tävling. 🙂

 

3 reaktioner på ”Deppigt och sjukt

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s