Fälttävlansfotograf i Vinslöv

Det känns som att jag bara klagar på den här bloggen, jag VET att jag ska vila upp mig! Ska verkligen försöka göra det snart. 😉

I söndags följde jag med Agneta och Bibbi på fälttävlan i Vinslöv, alltid så himla trevliga tävlingar. Vi träffade jättemånga vänner där också. Tror ni jag blev sugen på att rida?!! 😛 Hur som helst så hade jag med mig kameran och ställde mig i spenaten i 4,5 timme i sträck och fotade alla ryttare i terrängen. Detta resulterade i 1800 bilder och 2 fästingar. Och än så länge 100 spänn i inkomst i min skrala jag-behöver-mest-troligt-operera-min-häst-kassa. Hahaha! Men jag hoppas jag säljer nån mer bild.

DSC_0997

Sålde denna till en jätteduktig ung Öveds-ryttare. 🙂 

Alla bilderna kan ni kolla på HÄR. (Jag plockade bort de jag inte tror jag kommer sälja, så detta är de ca 500 bilderna som blev kvar). De är oredigerade, och fotografen är något rostig. Dock fick jag genast meddelande på FB från några ryttare som tyckte bilderna var mycket bättre än equipefotografens, det var ju roligt att höra! 🙂 Känner mig ändå lite taskig, visste ju inte att de bokat en fotograf. Men men, folk får väl köpa de bilder de vill ha, det är ju fritt val. Och så tar jag samma pris som på equipe så jag inte konkurrerar ut nån. Själv blir man ju bara glad om det överhuvudtaget är NÅGON som fotar i terrängen, lyxigt att vi var två denna gång kan man ju känna! 🙂 Nu önskar jag mig av karman att någon tar bilder på mig och Tell nästa gång! Då köper jag dem gladeligen! 🙂

Jag är iallafall glad för att det var en jättetrevlig dag, strålande sol OCH jag hade kommit ihåg att smörja in mig med solkräm. (Som jag visserligen fick i ögonen så det sved för att svetten rann). Jag var verkligen HELT slut sen. Och är det fortfarande. Well. Älskar ändå fälttävlanslivet!! Hoppas så att Tell och jag kommer ut på banorna snart igen. Det blir väl Sporrens fälttävlan i juli om vi inte hittar nåt bra innan dess, och vi får vara friska och hela såklart.

Hej svejs!

IMG_3053

IMG_3058

Man får offra sig. Bästa stället att ta bilder på hade också högt gräs. Fästingeländen…

En reaktion på ”Fälttävlansfotograf i Vinslöv

Jag uppskattar kommentarer!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s